NOVI IZBORNI SKANDAL! U Americi glasalo nekoliko desetina hiljada mrtvih ljudi!
Izmenjena tužba, Foto: Printscreen/Youtube

ŠOKANTNO

NOVI IZBORNI SKANDAL! U Americi glasalo nekoliko desetina hiljada mrtvih ljudi!

Prema tužbi, oko 92 posto od 21.000 mrtvih na biračkim spiskovima u Pensilvaniji umrlo je negde pre oktobra 2019

Objavljeno:

Prema izmenjenoj tužbi podnesenoj u četvrtak, u državi Pensilvanija nalazi se najmanje 21.000 mrtvih ljudi, koji su glasali na izborima za predsednika SAD.

U tužbi koju je pokrenula Fondacija za javni interes (PILF) navodi se da u biračkim spiskovima u Pensilvaniji ima najmanje 21.000 mrtvih. U tužbi se tvrdi da Pensilvanija nije uspela "razumno održati" svoju evidenciju birača prema saveznom i državnom zakonu na vreme za predsedničke izbore 2020. godine, piše "breitbart".

- Od 7.oktobra 2020. najmanje 9.212 podnositelja registracije umrlo je pre najmanje pet godina, najmanje 1.990 podnositelja zahteva umrlo je pre najmanje deset godina, a najmanje 197 podnositelja registracije umrlo je pre najmanje dvadeset godina- navodi se doslovno u tužbi.

- Pensilvanija je i dalje ostavila imena više od 21.000 mrtvih pojedinaca na biračkim spiskovima samo mesec dana pre jednog od najvažnijih izbora za nositelje saveznih funkcija - nastavlja se tužba.

Prema tužbi, oko 92 posto od 21.000 mrtvih na biračkim spiskovima u Pensilvaniji umrlo je negde pre oktobra 2019. Oko 216 mrtvih pokazuje glasačke bodove nakon federalno navedenih datuma smrti 2016. i 2018., navodi se u tužbi.

- U ovom slučaju radi se o osiguranju da oni preminuli podnositelji registracije ne dobijaju glasačke listiće - rekao je predsjednik PILF-a J. Christian Adams u izjavi.

U maju su izborni službenici u Pensilvaniji priznali da su duplikati glasačkih listića poslani registrovanim glasačima. Isto tako, Judicial Watch tužio je Pensilvaniju jer je navodno imala 800.000 neaktivnih birača u svojim biračkim spiskovima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.