SIN DOBIO DETE SA STRIPTIZETOM, ĆERKA KONZUMIRALA DROGU: Bajdena OBRUKALA porodica pred celom Amerikom!
Bajden, Foto: AP

šok

SIN DOBIO DETE SA STRIPTIZETOM, ĆERKA KONZUMIRALA DROGU: Bajdena OBRUKALA porodica pred celom Amerikom!

Trenutno vodeći u trci za predsednički mandat u SAD-u, Joe Biden, nije imao nimalo lagan život, ali danas pažnju javnosti privlače njegova deca koja ga bodre u kampanji i koja su mu najveća podrška, 39-godišnja ćerka Ashley i 50-godišnji sin Hunter

Objavljeno: 15:22h

Hunter

Hunter je Bidenovo dete iz prvog braka, dok je još bio s tragično preminulom Neilijom Hunter, s kojom je osim Huntera imao i sina Beaua i ćerku Naomi.

Naomi je poginula uz majku u teškoj prometnoj nesreći 1972. godine, a Beau je umro pre pet godina u 47. godini od tumora na mozgu.

Kao jedino preživelo dete iz prvog braka, Hunter danas podiže dosta prašine privatnim životom. Ženio se dva puta, prvi put za advokaticu Kathleen Biden s kojom je dobio sina Finnegana i ćerku Maisy i Naomi, a drugi put 2019. za Melissu Cohen, s kojom je nedavno dobio prvo zajedničko dete.

2017. godine šokirao je javnost kada su procurile glasine da je postao veoma blizak s udovicom pokojnog brata Beaua, Hallie Biden. Iako je otac odobravao tu vezu, njihova ljubav nije potrajala i razišli su se 2019. godine.

Dobio je i jedno izvanbračno dete s Lunden Alexis Roberts, za koju je utvrđeno da je striptizeta.

Hunter se borio i sa zavisnošću od alkohola i droge, a 2015. je izbio skandal kada se njegova e-adresa našla na popisu klijenata stranice za izvanbračne veze Ashley Madison.

Ashley

Hunterova polusestra Ashley dete je Joea i njegove druge supruge Jill, a javnost ju je prvi put imala priliku upoznati kada je njezin otac bio na dužnosti potpredsednika SAD-a u administraciji Baracka Obame.

Ashley je po zanimanju socijalna radnica, a bavi se i aktivizmom, te modnim dizajnom, a pokrenula je i svoj modni brend čiji je glavni cilj borba protiv rasizma i nejednakosti.

Otac Joe ne skriva koliko se ponosi njome pa je često hvali i u medijima.

"Ponosan sam na nju, od treće godine želi promeniti svet", rekao je jednom.

Ashley je 2002. godine bila uhićena zbog verbalnog napada i ometanja rada policajca. Sedam godina kasnije jedan od njenih bivših prijatelja tvrdio je kako poseduje video u kojem ona konzumira kokain, te ga je želeo prodati medijima za veliki novac.

Nakon tog skandala otkriveno je i da je Ashley već prije bila uhićena, 1999. godine, zbog ilegalnog posedovanja marihuane.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.