RAZVODE SE Barak i Mišel Obama nakon 30 godina braka - Varao je sa POZNATIM DAMAMA?
Barak i Mišel Obama, Foto: AP

NIZ ŽESTOKIH SVAĐA

RAZVODE SE Barak i Mišel Obama nakon 30 godina braka - Varao je sa POZNATIM DAMAMA?

Par je 30 godina u braku i imaju dve ćerke, 22-godišnju Maliju i 19-godišnju Natašu

Objavljeno:

Bivši predsednik SAD-a Barak Obama i njegova supruga Mišel Obama i dalje su jedan od najpoznatijih parova na svetu, ali pre godinu dana magazin Globe pisao je kako se razvode.

Navodno je 59-godišnji Barak tada nakon niza žestokih svađi uručio tri godine mlađoj supruzi papire za razvod, a razlog je bila njena neumerena kupovina. Ona je navodno sa osmehom primila tu vest jer je ionako planirala da se razvede od Baraka zbog njegovih brojnih neverstva. Što se se zapravo dogodilo sa njih dvoje u međuvremenu?

Globe je, podsetimo, citirao izvor blizak paru koji je otkrio kako je Barak preduhitrio Mišel zahtevom za razvod, koji je ona sa svojim advokatima već pripremala da uruči njemu, kako bi okončala "toksični brak iz obostrane koristi". Kako Barak više nije u Beloj kući ni u politici, brak je izgubio smisao, navodno se poverila Mišel izvoru, a isto je očigledno osećao i njen suprug koji je zato prestao da daje novac za njen skup i raskalašan životni stil.

No bivša Prva dama, dodao je izvor, je spremna da uceni Baraka ako bi joj on uskratio svoje milione, i spremna je da progovori o njegovim brojnim vanbračnim aferama sa slavnim ženama. Ona će izaći u javnost sa njihovim imenima.

Šta će se desiti ostaje nam da vidimo.

Par je 30 godina u braku i imaju dve ćerke, 22-godišnju Maliju i 19-godišnju Natašu.

From our family to yours, #HappyThanksgiving!

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.