GRENEL SE OBRATIO SRBIMA I ZAMOLIO ZA 1 STVAR: Amerika sada zavisi OD NAS!
Donald Tramp, Foto: EPA-EFE/ TASOS KATOPODIS / POOL

presudno

GRENEL SE OBRATIO SRBIMA I ZAMOLIO ZA 1 STVAR: Amerika sada zavisi OD NAS!

Grenel pozvao američke Srbe da glasaju za Trampa

Objavljeno:

Specijalni izaslanik predsednika SAD Donalda Trampa za Srbiju i Kosovo, ambasador Ričard Grenel sastao se u Pitsburgu sa predstavnicima srpsko-američke zajednice u organizaciji inicijative "Srbi za Trampa 2020", saopšteno je iz te inicijative čija je predsednica Olga Ravasi.

Kako prenosi Glas Amerike u saopštenju je navedeno da je ambasador Grenel tokom susreta govorio o onome što je Donald Tramp učinio i još želi da ostvari u Srbiji.

"Ambasador Grenel je takodje napomenuo da su svi svesni ko je Džo Bajden, šta je uradio na Balkanu i koliko je ignorisao Srbe i Srbiju. Ambasador je podsetio da bi se ceo region vratio na status quo i da ne bi bilo napretka ukoliko bi se desilo da Bajden pobedi", navedeno je u saopštenju organizacije "Srbi za Trampa" koja podržava aktuelnog predsednika i republikanskog kandidata Donalda Trampa, čiji je protivkandidat na predsedničkim izborima u utorak 3. novembra Džozef Bajden - bivši potpredsednik SAD.

Grenel je na svom Tviter nalogu objavio svoju sliku kako govori američkim Srbima u u Pitsburgu i napisao "Američko-srpski klub u južnom delu Pitsburga - Svi za Donalda Trampa. Napred Pensilvanija".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.