SRUŠIO SE VOJNI AVION! Ima mrtvih, UŽASNO!
Ilustracija, Foto: Reuters

tragedija

SRUŠIO SE VOJNI AVION! Ima mrtvih, UŽASNO!

Ranije je pokrajina Salah ad-Din bila svedok pogubljenja osam mladića streljačkim vodom u okrugu Balad, što je dovelo do mobilizacije snaga bezbednosti

Objavljeno:

U subotu je vladina Bezbednosna informativna ćelija u Iraku saopštila da se vojni avion srušio zbog tehničkog kvara u pokrajini Salah ad-Din.

- Tokom svojih uobičajenih dužnosti došlo je do tehničkog kvara u trenažnom avionu, karavan 172, što je dovelo do požara i pada unutar okruga Balad u oblasti Said Muhamad, u blizini nenaseljenih objekata Balada - saopštila je Bezbedonosna ćelija za štampu.

- Nesreća je dovela do mučeništva potpukovnika Saifa Aida i njegovog pomoćnika, kapetana Ali Rasula - dodato je.

Ranije je pokrajina Salah ad-Din bila svedok pogubljenja osam mladića streljačkim vodom u okrugu Balad, što je dovelo do mobilizacije snaga bezbednosti.

Iračke snage bezbednosti nastavljaju da pretražuju, čiste i progone ostatke ISIS-a širom zemlje, kako bi osigurale da se organizacija i njeni bežeći elementi ne pojave ponovo.

U decembru 2017. godine, Irak je najavio oslobađanje svih svojih zemalja iz stiska terorističke organizacije nakon skoro tri i po godine obračuna sa Islamskom državom, koja je okupirala oko trećinu zemlje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.