SNIMLJEN MOMENAT U KOJEM SU POLICAJCI UPUCALI DŽIHADISTU U NICI: Scene horora obišle su ceo svet (VIDEO)
Teroristički napad, Foto: Twitter printscreen

teroristički napad

SNIMLJEN MOMENAT U KOJEM SU POLICAJCI UPUCALI DŽIHADISTU U NICI: Scene horora obišle su ceo svet (VIDEO)

Dve žrtve su preminule nakon brutalnog napada, a među njima je i čuvar crkve.

Objavljeno:

Jedan očevidac uspeo je da snimi video na kome francuska policija puca ka crkvi u Nici, gde je jedan muškarac iz Tunisa brutalno napao troje ljudi. Policija kaže da je napadač krenuo ka njima pretećim koracima pre nego što su odlučili da pucaju.

Na snimku se vidi na desetine policajaca, koji se kreću ka bazilici Notr Dam u Nici i nakon što su se približili ispaljuju prve metke. Četiri policajca su pucala i stajala pored samih vrata, dok je jedan otišao do ulice, a nakon toga se vratio do njih.

Nakon što su upucali mladića iz Tunisa, koji je izboo troje ljudi odmah su ga prevezli u bolnicu. Nož kojim ih je napao ostao je u crkvi.

Francuski predsednik, Emanuel Makron je ovog napadača opisao kao islamskog teroristu. Iz policije je saopšteno da je napadač krenuo preteći prema policiji, a nakon toga su četiri policajca krenula da pucaju. Dve žrtve su preminule nakon brutalnog napada, a među njima je i čuvar crkve.

Slučaj je još uvek pod istragom, a iz policije je navedeno da je terorista ušao ilegalno u Fancusku iz Italije, a da je poreklom iz Tunisa.

Makron je saopštio da je Francuska pod terorističkim napadima i naredio je vojsci da čuva škole i crkve. Ranije, u toku ovog meseca obezglavljen je profesor istorije, nakon što je učenicima pokazao crtani film o proroku Muhamedu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.