Novi crni rekord u Španiji: Za 24 sata 23.580 novozaraženih
Katalonija je zabranila ulazak i izlazak iz tog regiona u narednih 15 dana, a produženo je zatvaranje barova i restorana na još dve sedmice što je izazvalo negodovanje radnika u tom sektoru., Foto: Print Screen Youtube

Španija

Novi crni rekord u Španiji: Za 24 sata 23.580 novozaraženih

Restriktivne mere su blaže nego u Nemačkoj ili Francuskoj, ali su poslanici parlamenta odobrili produženje vanredne situacije na još šest meseci čime su regionalne vlasti dobile ovlašćenja da ograniče slobodu kretanja blokadama i policijskim časom

Objavljeno:

U Španiji je od početka pandemije zaraženo 1.160.083 ljudi. U protekla 24 sata umrle su 173 osobe, čime je broj preminulih povećan na 35.466.

Poput drugih evropskih zemalja i Španija je u proteklih nekoliko dana uvela restriktivne mere radi suzbijanja širenja kovida 19.

Restriktivne mere su blaže nego u Nemačkoj ili Francuskoj, ali su poslanici parlamenta odobrili produženje vanredne situacije na još šest meseci čime su regionalne vlasti dobile ovlašćenja da ograniče slobodu kretanja blokadama i policijskim časom.

Katalonija je zabranila ulazak i izlazak iz tog regiona u narednih 15 dana, a produženo je zatvaranje barova i restorana na još dve sedmice što je izazvalo negodovanje radnika u tom sektoru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.