BELA KUĆA ŠOKIRALA JAVNOST: Tramp mrtav ozbiljan proglasio pobedu nad KORONOM!
Donald Tramp, Foto: Printscreen

kampanja

BELA KUĆA ŠOKIRALA JAVNOST: Tramp mrtav ozbiljan proglasio pobedu nad KORONOM!

U izveštaju na 62 strane opisana su sva "dostignuća Trumpove administracije u protekle četiri godine", a među njima se navodi i "okončanje pandemije korona virusa"

Objavljeno:

Kancelarija Bele kuće za nauku i tehnologiju saopštio je da se "okončava pandemija korona virusa", što je stavljeno na sami vrh dostignuća Trampove administracije uprkos tome što je samo prošle nedelje gotovo pola miliona Amerikanaca bilo pozitivno na koronavirus, piše CNN.

U izveštaju na 62 strane opisana su sva "dostignuća Trumpove administracije u protekle četiri godine", a među njima se navodi i "okončanje pandemije korona virusa".

Kako se navodi, od početka pandemije korona virusa, uprava je preduzela odlučne akcije da angažuje naučnike i zdravstvene radnike iz akademske zajednice, industrije i vlade da razumeju, leče i pobede bolest.

Kako prenosi CNN to saopštenje poslato je novinarima u trenutku kada se zemlja suočava sa najvećim brojem obolelih u jednom danu.

Upitana da objasni komentar u saopštenju da je okončana pandemija, portparolka Kancelarije Kristina Baum ukazala je na ceo izveštaj i istakla da je veliki posao koji Trampova administracija radi na okončanju pandemije glavni prioritet i vredan je isticanja.

Prema njenim rečima, u internom izveštaju se ne navodi da je pandemija kovida-19 gotova, već samo da promoviše razne akcije administracije u borbi protiv nje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.