ONI SU SE ZA NOĆ VEŠTICA MASKIRALI U TRAMPA I MELANIJU, A ONDA JE REAGOVAO PREDSEDNIK SAD: Pogledajte šta je URADIO
Mini Donald Tramp, Foto: PrintscreenYoutube/NBC News

haos

ONI SU SE ZA NOĆ VEŠTICA MASKIRALI U TRAMPA I MELANIJU, A ONDA JE REAGOVAO PREDSEDNIK SAD: Pogledajte šta je URADIO

Američki predsednik Donald Tramp i prva dama Melanija ugostili su više stotina mališana za Noć veštica

Objavljeno:

Dečica su se maskirala u superheroje, jednoroge, kosture i minijaturne verzije predsednika i njegove supruge tokom proslave Noći veštica u Beloj kući.

Ranijih godina, predsednik i prva dama lično su delili slatkiše deci u kostimima, ali su ove godine oni dobili poslastice dok su prolazili južnim travnjakom Bele kuće. Ipak, deca su se na kratko susrela sa predsednikom i prvom damom, koji su im mahali sa sigurne distance i govorili koliko im se sviđaju kostimi.

Trampa je posebno obradovao dečak, koji je imao istu frizuru kao on, i njegova partnerka koja je imitirala Melaniju. Predsednik im je dao znak da se okrenu i poziraju za kamere, što su oni rado učinili.

Devojčica maskirana u princezu toliko je bila okupirana kamerama da im je mahala i dok je prolazila pored predsednika i Melanije, ne primetivši ih.

Ove godine proslava Noći veštica malo je promenjena zbog pandemije korona virusa, od kojeg su se nedavno oporavili Tramp i Melanija. Zaštitne maske i održavanje distance bili su obavezni za goste starije od dve godine, kao i za sve zaposlene u Beloj kući.

Osoblje Bele kuće koje je delilo slatkiše moralo je da nosi rukavice.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.