KORONA UŠLA U VRH EVROPSKE DIPLOMATIJE: Evo ko je sve zaražen, a ko je SUMNJIV!
Koronavirus, Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

zakačili koronu?

KORONA UŠLA U VRH EVROPSKE DIPLOMATIJE: Evo ko je sve zaražen, a ko je SUMNJIV!

U karantinu šefovi diplomatija tri baltičke zemalje

Objavljeno:

Ministri spoljnih poslova tri baltičke zemlje od danas su u karantinu nakon što je njihov slovenački kolega Anže Logar, koji je u četvrtak završio turneju po baltičkim državama, bio pozitivan na korona virus.

Anže Logar u petak je dobio pozitivan test na kovid-19, a dan pre završio je turneju po baltičkim zemljama, gde se u Letoniji sastao s kolegom Edgarsom Rinkjevičom, u Estoniji s Urmasom Rajnsalumom i u Litvaniji s Linasom Linkevičiusom.

I poljski predsednik Andžej Duda u subotu je bio pozitivan nakon obavljenog testiranja, samo nekoliko dana po povratku iz posete glavnom gradu Estonije, Talinu, prenosi portal Indeks.

Premda se ne zna kada je i gde Duda tačno zaražen, portal podseća da je on u ponedeljak prisustvovao investicionom forumu u Talinu, gde se sreo i s predsednicom Estonije Kersti Kaljulaid i s bugarskim predsednikom Rumenom Radevim.

Predsednica Kaljulaid na svojoj Fejsbuk stranici objavila je da se u petak, po povratku iz Francuske, testirala na korona virus i da je njen nalaz negativan, a predsednik Radev je skratio boravak u Talinu, u utorak se vratio u Sofiju i odmah otišao u izolaciju zbog kontakta sa zaraženom osobom u svojoj zemlji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.