ZAVELA JE UČENIKA OD 15 GODINA, ISKORISTILA GA, a svi su skandalizovani presudom koju je dobila! (FOTO)
Bivša stjuardesa koja je imala seksualne odnose s 15-godišnjakom puštena je iz zatvora nakon što je u njemu samo provela nedelju dana, piše Miror., Foto: Facebook printscreen

Užas

ZAVELA JE UČENIKA OD 15 GODINA, ISKORISTILA GA, a svi su skandalizovani presudom koju je dobila! (FOTO)

Argumenti su bili ti da Nosti ne predstavlja opasnost za ponavljanje kaznenog djela i da je imala uspjeha sa zapošljavanjem

Objavljeno:

Melisa Nosti (33) imala je odnose s učenikom u školi u kojoj je radila 2010. godine, kad je imala 23 godine. Prošle nedelje osuđena je na 18 meseci u zatvoru, ali izašla je pre nego si rekao keks.

Bivša stjuardesa koja je imala seksualne odnose s 15-godišnjakom puštena je iz zatvora nakon što je u njemu samo provela nedelju dana, piše Miror.

Prošle nedelje bivša stjuardesa osuđena je na 18 meseci u zatvoru sa šestomesečnom kaznom bez mogućnosti skraćivanja nakon što je priznala kazneno delo.

foto: Printscreen/facebook

Pustili je na slobodu do rasprave

Ipak, nakon tek nedelju dana u zatvoru, 33-godišnjakinja je puštena s obzirom na to da je njen advokat uspeo ispregovarati jamčevinu kojom je puštena na slobodu do rasprave o žalbi.

Argumenti su bili ti da Nosti ne predstavlja opasnost za ponavljanje kaznenog dela i da je imala uspeha sa zapošljavanjem.

Moraće ponovno da se pojavi na sudu krajem godine, a pod uslovima koje je postavio sud, ne smije biti u društvu ikoga mlađeg od 16 godina, mora živjeti na istoj adresi u narednom periodu.

Ne sme biti u nikakvom kontaktu sa žrtvom te sme da koristi samo jedan mobilni, no ako policija zatraži, mora im dati i lozinku za otključavanje uređaja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.