NEVEROVATAN SNIMAK OŽIVLJAVANJE BEBE! Policajac za 30 sekundi sa dva prsta izvukao mališu iz kandži SMRTI (VIDEO)
Beba koju je policajac oživeo, Foto: Facebook

svaka čast

NEVEROVATAN SNIMAK OŽIVLJAVANJE BEBE! Policajac za 30 sekundi sa dva prsta izvukao mališu iz kandži SMRTI (VIDEO)

Na neverovatnom snimku može se videti kako policajci oživaljavaju desetonedeljnu bebu izvodeći postupak masaže srca sa dva prsta

Objavljeno:

Lukas, star svega deset nedelja donet je u policijsku stanicu nakon što je prestao da diše. Narednik Pol Džejms počeo je sa masažom srca koristeći samo dva prsta tokom 30 sekundi, pre nego što je mališan udahnuo i bukvalno "oživeo".

Na neverovatnom snimku može se videti kako policajci oživaljavaju desetonedeljnu bebu izvodeći postupak masaže srca sa dva prsta. Bebu su doneli u policijsku stanicu nakon što je prestala da diše 2. septembra u Roktemptonu, u Australiji.

Nakon što ga je majka donela do portirnice u stanici policije, tri policajca odmah su pristupila oživljavanju mališana po imenu Lukas.

Policija Kvinslenda objavila je dramatičan snimak oživljavanja, na kojem se vidi narednik Pol Džejms kako potpuno smireno ritmički pritiska grudi novorođenčeta nakon što ono nije davalo znake života, a lice mu je izgubilo boju.

Na svu sreću, beba je počela da ispušta oštre izdisaje nakon svega 30 sekundi da bi je policajci tada okrenuli u bočni položaj, nakon čega je dete zaplakalo. Dete je povratilo svest i počelo ponovo normalno da diše, a povratila mu se i boja u licu.

U snimku sa kamere koja se nosi na uniformi može se čuti ženski glas koji kaže:

- Pomerila je usta, imamo disanje. To je dobro. Ruke su mu tople - i to je dobro.

- ’Ajde mališa - čuo se narednik Džejms.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.