HITNO, POZNATI INFLUENSER IZAZVAO SMRTONOSNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Lamborginijem se zabio u škodu! (VIDEO)
Ilegalna trka u Nemačkoj, Foto: Printscreen/Youtube

STRAVA I UŽAS

HITNO, POZNATI INFLUENSER IZAZVAO SMRTONOSNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Lamborginijem se zabio u škodu! (VIDEO)

Video snimljen neposredno pre nesreće prikazuje influensera kako ubrzava auto-putem u svom zelenom Aventadoru

Objavljeno:

U Nemačkoj je uhapšen poznati influenser nakon što se svojim Lambordžinijem Aventadorom S zabio u Škodu i ubio vozača tokom ilegalne ulične trke. Stravična nesreća se dogodila prošle nedelje na delu Autobahna A66 u blizini nemačkog grada Hofheima.

Za volanom zelenog Lambordžinija Aventador S bio je Instagram influenser Navid Alpha, koji ima preko milion pratitelja na toj popularnoj mreži. Nemački Bild izveštava da je vozač Aventadora S izgubio kontrolu nad italijanskim egzotom i zabio se u zaštitnu ogradu pre nego što je udario Škodu i Opel.

Odmah nakon sudara, Lambordžini i Škoda su se zapalili i dok je Navid Alpha uspeo izaći iz Lambordžinija, vozač Škode nije imao te sreće i tragično je preminuo na mestu događaja. Video snimljen neposredno pre nesreće prikazuje influensera kako ubrzava auto-putem u svom zelenom Aventadoru, dok ga slede beli Aventador Roadster i Porše 911 GT3 u divljoj vožnji kroz nekoliko traka.

? ?

A post shared by Navid ???? (@navid.alpha) on

Prema izveštaju influenser je prebačen u obližnju bolnicu nakon sudara i trenutno je u policijskom pritvoru. Isto tako, 26-godišnji vozač Poršea uhapšen je nedugo nakon nesreće, ali istražitelji još uvijek tragaju za vozačem drugog Lambordžinija koji je učestvovao u trci. Instagramer je na svom profilu rado delio razne video zapise sebe i zelenog Aventadora S, uključujući i jedan "stori" gdje jednom rukom vozi, a drugom mobilnim telefonom snima brzinu od 200 km/h.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.