JERMENI UHVATILI ŽIVOG AZERBEJDŽANSKOG VOJNIKA: Sada je isplivao SNIMAK, evo šta su mu RADILI! (VIDEO)
uhvaćen vojnik, Foto: printscreen

pogledajte snimak

JERMENI UHVATILI ŽIVOG AZERBEJDŽANSKOG VOJNIKA: Sada je isplivao SNIMAK, evo šta su mu RADILI! (VIDEO)

Jermenske snage su objavile video snimak na kome se vidi kako je nekoliko jermenskih vojnika zarobilo jednog azerbejdžanskog vojnika

Objavljeno:

Jermenske snage su objavile video snimak na kome se vidi kako je nekoliko jermenskih vojnika zarobilo jednog azerbejdžanskog vojnika.

Oni su ga živog izvukli iz oklopnog transportera, borbenog vozila, a verovatno je i jedini preživeo strahovit napad jermenskih snaga.

Kako god bilo, na snimku se može videti da je Azer veoma uplašen i da plače, dok ga jedan od jeremnskih vojnika dovodi pred svoje saborce držeći ga za ruku.

Sudbina azerbejdžanskog vojnika za sada je nepoznata, ali je verovatno živ i čeka da bude razmenjen tokom aktuelnog uveliko narušenog primirja.

To nije bio slučaj sa mnogim zarobljenim jermenskim vojnicima, jer su postali predmet iživljavanja, sakaćenja i brutalnih likvidacija od strane azerbejdžanskih snaga. I to ne samo vojnici, već i civili, čime je jasno izvršeno kršenje Konvencije o ljudskim pravima, Ženevska konvencija.

Sukobi u Karabahu (jerm.Arcah) počeli su 27. septembra, a obe strane trpe velike gubitke, dok broj poginulih, nestalih, ranjenih, kidnapovanih još uvek nije definisan.

Obe strane preuveličavaju te podatke, dok su gradovi i sela na obe strane meta intenzivnih artiljerijskih udara i bombardovanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.