SKANDAL U POZNATOJ ŠKOLI! Nepokretnu devojčicu (15) teraju da se vrati na nastavu uprkos koroni, uz to još i PRETE!
Koronavirus, ilustracija, Foto: EPA/NANDOR VERES

UŽAS

SKANDAL U POZNATOJ ŠKOLI! Nepokretnu devojčicu (15) teraju da se vrati na nastavu uprkos koroni, uz to još i PRETE!

Propast!

Objavljeno:

Devojčica koja je upucana u pluća prisiljena je da se vrati u školu uprkos riziku od koronavirusa nakon što je roditeljima zaprećeno novčanom kaznom.

Tako je Kalesvaran (15), postala najmlađa britanska žrtva zločina napada oružjem kada joj je pucano u grudi dok je imala samo pet godina nakon što se našla u unakrsnoj vatri tokom pucnjave u prodavnici njenog ujaka.

Ostala je paralizovana nakon što joj je metak slomio kičmu dok joj je prolazio kroz telo, a njene povrede znače da je osetljiva na respiratorne infekcije. Tokom pandemije koronavirusa, učenica se štitila i učila je kod kuće.

Stoga je, iako je bila prinuđena da se vrati na nastavu u školu "Sedam kraljeva" u Ilfordu u Eseksu, nakon što je škola zapretila da će kazniti njene roditelje - tatu Sasija (45) i mamu ŠamilU (43), iako je njen lekar na to upozoravao.

Njen lekar opšte prakse, dr P.J. Sureš, napisao je pismo školi rekavši da njena plućna funkcija nije optimalna, dodajući:

- Treba uložiti sve napore kako bi se omogućilo Tuši da uči i radi na školskim obavezama na daljinu.

21-godišnji brat Uša Tona, kaže da je lekar čak i zvao nadležne službe u školi, ali je porodica i dalje upozoravana da bi mogla biti kažnjena novčanom kaznom ili izvedena pred sud. Takoan je za "Sandej Miror" rekao:

- Tako se Taha u ponedeljak vratila u školu, ali se oseća nesigurno i uznemireno. Izgleda zaista nepravedno nakon svega što je prošla.

- Šef staratelja dece u "Sedam kraljeva", Din Tejlor, tvrdio je da pismo G.P-a "nije pružilo potrebne informacije".

- Kada je učenik odsutan, dužni smo da se pridržavamo propisa o pohađanju škole. To smo učinili dok smo tražili dalju podršku i savetovanje porodice.

Potresni CCTV snimak prikazuje sićušnu devojčicu koja veselo igra u prolazu prodavnice njenog ujaka, "Stockwell Food and Vine", u južnom Londonu, neposredno pre horora 2011. godine.

Nekoliko trenutaka kasnije tri člana bande su pucala u suparničku bandu koja se bavila trgovinom drogom, a koja je upala u radnju. Oni su otvorili vatru na prodavnicu u kojoj je radio njen otac Sasi.

Kazem Kolavole, zajedno sa Natanijelom Grantom i Entonijem Mekolom - članovima bande "OC" sa sedištem u Brikstonu - upali su u prodavnicu tražeći Rošauna Brajana, člana rivalske bande "ABM". Grant je tada otvorio vatru, pogodivši devojčicu, koja se zatekla u unakrsnoj vatri.

Članovi bande koji su je upucali bili su osuđeni na duge kazne zatvora sledeće godine. Grant je bio zatvoren na najmanje 17 godina zbog nanošenja teških telesnih povreda devojčici i kupcu Rošanu Selvakumaru, koji je pogođen u lice. Entoni Mekol (20) i Kazem Kolavole (19) takođe su osuđeni i to na 14 godina zatvora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.