Porodila se u kadi, a onda je uradila nešto UŽASAVAJUĆE: Tragovi KRVI bili su svuda oko kuće
Sabita Dukram, Foto: Printscreen/Youtube

JEZIVO!

Porodila se u kadi, a onda je uradila nešto UŽASAVAJUĆE: Tragovi KRVI bili su svuda oko kuće

Komšije su izjavile da nisu znale da je žena trudna i da im nije poznato da ima dečka ili muža

Objavljeno:

Njujorčanka Sabita Dukram (23), koja se porodila u kadi da bi zatim tek rođenog sina bacila kroz prozor, optužena je u utorak za pokušaj ubistva i niz drugih krivičnih dela.

Žena, čija je beba nađena mrtva ispred zgrade u četvrti Kvin, priznala je policiji da je bacila novorođenče kroz prozor na prvom spratu zgrade, pravdajući se da time da se uspaničila.

- Sinoć sam se porodila. Presekla sam pupčanu vrpcu makazama u kupatilu. Uspaničila sam se i bacila bebu kroz prozor-rekla je Sabita Dukram. Posle toga je ubacila odeću u korpu za prljav veš, istuširala se i legla da spava, a prema sopstvenim rečima, nije proveravala šta se dogodilo s bebom.

Nije poznato koliko je dugo golo dete ležalo na zemlji. Kako je saopštila policija, dete je našla komšinica, koja je u nedelju oko deset ujutro čula plač. Pozvala je policiju, koja je zatekla tragove krvi na zemlji i na fasadi zgrade sve do prozora ženinog kupatila.

Majka i dete su prevezeni u lokalnu bolnicu. Beba je odmah priključena na aparat za disanje, a nakon toga je premeštena u obližnju dečju bolnicu. Lekari su saopštili da je dete pretrpelo traumatsku povredu mozga sa simptomima krvarenja i oticanja, kao i povredu abdomena sa unutrašnjim krvarenjem, ali za sada ne mogu da kažu da li će dečak preživeti.

Sabita Dukram je optužena za pokušaj ubistva drugog stepena, nanošenje telesnih povreda prvog stepena, bezobzirno nanošenje telesnih povreda detetu, dve telesne povrede drugog stepena i ugrožavanje dobrobiti deteta. Određena joj je kaucija u iznosu od 50.000 dolara. Sledeće ročište je zakazano za peti novembar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.