MEGAN NIKAKO NIJE SMELA OVO DA URADI! Svi je optužuju a da li je zaista kriva?!
Megan Markl, Foto: Profimedia

megan markl

MEGAN NIKAKO NIJE SMELA OVO DA URADI! Svi je optužuju a da li je zaista kriva?!

“Megan tako opušteno plagira, da postaje smešno”;”Ko je ovde ispao korisnik?”; “Nije dovoljno pametna ni da prepriča svojim rečima”.

Objavljeno:

Megan Markl je optužena da je ukrala citat iz Netfliksovog dokumentarca "Socijalna dilema" i plasirala ga kao svoj. U pitanju je poređenje korisnika društvenih mreža i zavisnika od narkotika.

Vojvotkinja od Saseksa gostovala je juče na virtualnom Samitu najmoćnijih žena sledeće generacije, gde je, govoreći o zavisnosti od društvenih mreža, upotrebila gotovo identične reči kao stručnjaci koji su učestvovali u Netfliksovom filmu.

“Postoji samo nekoliko stvari na svetu u kojima osobu zoveš “korisnik”. Ljude koji koriste droge i one koji su na društvenim mrežama”, rekla je Megan Markl.

Citat iz “Socijalne dileme” glasi: “Samo dve industrije svoje klijente zovu “korisnici” – ilegalne droge i softveri”, što su Tviteraši u trenutku prepoznali i optužili Megan za “plagiranje”.

“Megan tako opušteno plagira, da postaje smešno”;”Ko je ovde ispao korisnik?”; “Nije dovoljno pametna ni da prepriča svojim rečima”, samo su neki od podrugljivih komentara na račun Megan Markl koji su preplavili društvene mreže.

Ipak, nešto dobro je ispalo iz toga, smatraju neki – dodatna preporuka za “Socijalnu dilemu“, koju verovatno svako ko živi u savremenom društvu treba da pogleda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.