KORONAVIRUS POSTOJI VEĆ 18 GODINA, A TO JE ZNAO SAMO JEDAN ČOVEK! Ovo je dokaz o tajni iz 2002. godine! (FOTO)
Foto: imperijal.net

upozoravao je pute interneta

KORONAVIRUS POSTOJI VEĆ 18 GODINA, A TO JE ZNAO SAMO JEDAN ČOVEK! Ovo je dokaz o tajni iz 2002. godine! (FOTO)

Ako je pandemija korona virusa obeležila 2020. kako je moguće da je žena s tim imenom registrirana pre toliko godina

Objavljeno:

Nemačko-kanadski poduzetnik Frank Schilling stoji iza firme NameFind Cayman Islands Ltd. koja je vlasnik coronavirus.com još od 2002.

U svetu internetskih domena sve su traženije one koje nose naziv po bolestima, pa je tako izbio pravi rat i oko domene Ebola.com

foto: imperijal.net

Frank Taylor Schilling (50) kanadski je poduzetnik nemačkog porekla. Pre više desetina leta krenuo je s biznisom registracije i zakupa internetskih domena.

Njegov se biznis vrlo brzo razgranao, a on je već 2014. počeo zarađivati 18 miliona dolara na jedan dolar, radeći tek nekoliko sati.

Već je tada posedovao svoj privatni mlaznjak, a s obzirom na prirodu njegovog biznisa mogao ga je obavljati iz svih krajeva sveta. Pa zašto onda ne bi radio iz tropskih rajeva na zemlji kada može sve s dobrom internet vezom?

Schilling je odavno nanjušio golemu priliku za zaradu na domenima koji imaju bolest u svom nazivu.

Proteklih godina vođen je pravi rat oko domena tipa Ebola.com.

Naime, za kupovinu te domene borili su se brojni svetski internetski moćnici. Schilling svojim carstvom internetskih domena upravlja preko kompanije registrirane na tropskom arhipelagu.

Njegova se kompanija zove NameFind Cayman Islands LTD. Domenu coronavirus.com registrirao je do 13. avgusta 2021. godine.

Paradoks je da je tu domena Schillingova tvrtka registrovala čak 13. avgusta 2002. godine. Ko je znao pre 18 godina za korona virus?

Niko očito osim internetskog poduzetnika Franka Schillinga, čiji je nos za domene i predviđanje svetskih pandemija, fascinantan.

(Espreso.co.rs/Imperijal.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.