JELA JE 51 BANANU DNEVNO, izlečila ekcem, kosa joj je zdravija i mekša, A EVO KAKO IZGLEDA NAKON 16 GODINA!
Banane, Foto: Novi.ba

vauu

JELA JE 51 BANANU DNEVNO, izlečila ekcem, kosa joj je zdravija i mekša, A EVO KAKO IZGLEDA NAKON 16 GODINA!

Kontroverzna Australijanka, čije je pravo ime Lijan Retklif, redovno na društvenim mrežama izveštava publiku o tome šta jede i od čega se sastoje njeni veganski obroci

Objavljeno: 16:15h

Poznata blogerka Frili ili popularno "Banana devojka" proslavila se promovisanjem specifične ishrane koju i sama praktikuje, a to je konzumiranje isključivo sirovog voća sa veoma malo povrća i orašastih plodova.

Kontroverzna Australijanka, čije je pravo ime Lijan Retklif, redovno na društvenim mrežama izveštava publiku o tome šta jede i od čega se sastoje njeni veganski obroci. Tako je nedavno video na kome doručkuje pola lubenice i ruča veganski sladoled dostigao milionske preglede na TikToku.

Ova četrdesetogodašnjakinja poštuje režim "sirovo do 16h" što znači da ne jede ni kuvanu ni zagrejanu hranu i da jede samo do 16 časova u toku dana.

Ona sledi još neke principe ishrane - svakodnevno koristi oko 15 banana od kojih pravi kremove ili smutije, a unosi oko 2.700 kalorija na dan.

Frili, naravno, užina opet voće - smokve ili papaju na primer, a za večeru priprema kokos sa karijem i štapiće od povrće.

- Svaki dan doručkujem pola lubenice preko 13 godina, a kad moram - to radim i javno. To uvek zasmejava i fascinira prolaznike. Kada sam jela mrtve životinje - to nikome nije donosilo radost - napisala je ona jednom prilikom.

Ova veganka je početkom septembra proslavila 40. rođendan, a kaže da su najbolje godine njenog života počele kada je 2014. počela sa ovakvom ishranom i da danas voli svoje telo više nego ikada ranije.

- Dobila sam analize krvi i lekar mi je rekao da sam u savršenoj formi i da nastavim da radim ono što radim. Ljudi su mi govorili da ću propasti, ali evo prošlo je 16 godina i ja izgledam sve bolje i bolje - rekla je ona i dodala da je u tom periodu smršala 18 kilograma, izlečila ekcem i da joj je kosa zdravija i mekša.

Podsetimo, Frili je postala poznata na Internetu kada se pročulo da jede 51 bananu na dan, premda ona više nije u toj meri zaluđena ovim voćkama!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.