KAKO JE POZNATA HOLIVUDSKA GLUMICA ujedinila Jermene i Azerbejdžance
Penelope Kruz, Foto: Printscreen Instagram / Penelope Cruz

NEOČEKIVANO

KAKO JE POZNATA HOLIVUDSKA GLUMICA ujedinila Jermene i Azerbejdžance

Jednom objavom na društvenoj mreži Instagram podstakla je komunikaciju dva naroda koja su u ratu

Objavljeno: 12:46h

Jermeni i Azerbejdžanci su napali špansku glumicu Penelope Kruz zbog fotografije sa kolumbijskom zastavom, koju je objavila na svom Instagram nalogu.

Glumica je na svom Instagram profilu postavila reklamu za novi film „355“. Na fotografiji se nalazi ona, a u pozadini tri pruge: žuta, plava i crvena. Neki pratioci su sugerisali da je to zastava Jermenije. Komentarisali su kome pripada Nagorno-Karabaha, a takođe su naveli kako Kruz podržava Jermene.

Glumica je objasnila da se na posteru nalazi kolumbijska zastava. Navela je da u filmu „355“ igra Kolumbijku Graciele. Ipak, pratioci su nastavili da se raspravljaju ispod posta koji je dobio više od 20 hiljada lajkova.

We are #The355

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

Neki korisnici su se smejali Jermenima, napominjući da ni sami ne znaju kako im izgleda zastava.

„Kolumbija, to je iskonska jermenska zemlja, da li ste znali? A prezime Penelope nije Kruz, već Kruzjan“, našalio se pratilac sa nadimkom tejubzade_01.

Jermeni su odgovorili da se nisu zahvalili glumici na podršci.

„Nađite komentar bar jednog Jermena koji tvrdi da je ovo zastava Jermenije. Vi halucinirate?“, ogorčeno je prokomentarisao arp_petrosjan15.

Podsetimo, borbe na kontakt liniji u Karabahu počele su 27 septembra. Baku i Jerevan međusobno se optužuju za izbijanje sukoba. U Jermeniji je objavljeno ratno stanje i opšta mobilizacija. U Azerbejdžanu je uveden policijski čas i delimična mobilizacija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.