BRITANSKA KRALJICA JE NAPRAVILA NEVEROVATNU GREŠKU: Mogla je da PROMENI BUDUĆNOST Megan Markl
Kraljica, Čarls i Vilijam nisu konsultovani zbog više pravnih radnji koje je par preduzeo protiv medija, a knjiga koja izlazi krajem oktobra, otkriće sve pikanterije siz kraljevske palate., Foto: Print Screen Youtube

Skandal

BRITANSKA KRALJICA JE NAPRAVILA NEVEROVATNU GREŠKU: Mogla je da PROMENI BUDUĆNOST Megan Markl

Govoreći za Dejli Mejl uoči izlaska knjige, Robert je izjavio:

Objavljeno:

Niko nije mogao da predvidi nemir, frustraciju i dramu koji će uslediti kada se kraljevska porodica udruži na proslavi venčanje princa Harija i Megan Markl.

U svojoj biografiji "Bitka za braću", kraljevski autor Robert Lacei tvrdi da je Palata od početka loše postupala sa "situacijom Megan". Veruje da bi za Megan i Harija stvari mogle da budu sasvim drugačije da je kraljica odreagovala drugačije.

Govoreći za Dejli Mejl uoči izlaska knjige, Robert je izjavio:

- U Kraljevskoj porodici postoji samo jedan milioner koji se povukao, a to je Megan Markl. Da su oni seli s njom u početku i rekli: - Hajde da razgovaramo o stvarima koje vas zanimaju - sve bi mogle biti drugačije. Lacei takođe tvrdi da je kraljica bila oduševljena kada se Megan pridružila firmi i mislila je da je to odgovara njenom unuku Hariju.

Takođe tvrdi, da je odnos između braće mnogo gori, nego što svi misle, ali da je sukob započeo mnogo pre nego što se Megan pridružila kraljevskoj porodici. Kraljevska porodica se ljutila, zbog zaštitnog znaka Harija i Megan na proizvodima i uslugama kompanije "Sussek Roial", što je viđeno kao „komercijalizacija krune“. Kraljica, Čarls i Vilijam nisu konsultovani zbog više pravnih radnji koje je par preduzeo protiv medija, a knjiga koja izlazi krajem oktobra, otkriće sve pikanterije siz kraljevske palate.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/magazinnovosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.