OD OVOGA ĆE VAM SE NAJEŽITI SVAKA DLAKA NA TELU: Noćni vukovi su OVAKO čestitali Putinu rođendan! (VIDEO)
Putinu čestitali rođendan na neobičan način, Foto: Printscreen

OBELEŽAVANJE

OD OVOGA ĆE VAM SE NAJEŽITI SVAKA DLAKA NA TELU: Noćni vukovi su OVAKO čestitali Putinu rođendan! (VIDEO)

Sadnice su u čast Putinovog rođendana posađene u Moskvi, Sevastopolju, Groznom, Novosibirsku, Belorecku, Donjecku i Kuznjecku

Objavljeno:

U čast 68. rođendana koji danas obeležava predsednik Rusije Vladimir Putin, na području sedam ruskih gradova posađene su sadnice drveća.

Sadnice su u čast Putinovog rođendana posađene u Moskvi, Sevastopolju, Groznom, Novosibirsku, Belorecku, Donjecku i Kuznjecku u okviru velike ruske akcije "Ruska šuma".

Po 68 sadnica na području ovih gradova, zajedno sa velikim brojem dece, posadili su članovi moto-kluba "Noćni vukovi", koji su organizovali ovu akciju.

Vođa ruskog moto-kluba Aleksandar Zaldastanov Hirurg je u videoporuci koja je objavljena na njegovom profilu na društvenim mrežama istakao značaj očuvanja ruske šume i mjera koje s tim ciljem donosi ruski predsednik.

- Srećan rođendan predsedniče Rusije, da živi ruska šuma! - poručila su deca i članovi "Noćnih vukova" u videoporuci, prenosi Srna.

Podsećamo, Zaldostanovu je pre nekoliko godina bio zabranjen ulazak u Bosnu i Hercegovinu.Tada je iz više ambasada u našoj zemlji naglašeno štetno djelovanje grupe "Noćni vukovi".

Bh. vlasti su ovu grupu ranije označile kao sigurnosnu prijetnju, a vođi "Noćnih vukova" Aleksandru Zaldostanovu Hirurgu i članu Saši Saviću zabranjen je ulazak u Bosnu i Hercegovinu 2018. godine, dok su ostali članovi grupe ušli u zemlju. SAD je 2014. godine uvela sankcije Zaldostanovu. Na tzv. "crnoj listi" je i sam klub "Noćni vukovi" zbog učešće ili aktivnosti koje su predstavljale prijetnju miru, sigurnosti, stabilnosti, suverenitetu i teritorijalnom integritetu Ukrajine. Nisu dobrodošli i u neke evropske zemlje.

"Noćni vukovi" broje hiljade članova širom zemalja istoka. Nose glasne vjerske, ali i političke stavove.

- Kakav terorizam, kakvi ratovi, kakve gluposti! Ne znam zašto se tolika pompa digla oko nas. Napravili su od muhe slona. Dolazi nekoliko ljudi iz Rusije iz kluba, iz pravoslavne crkve, dvije žene. Idemo da položimo vijence i to je to. Ništa drugo. Kakav Dodik, kakve gluposti - kazao je prije dvije godine za "Avaz" Aleksandar Radović, jedan od članova ove grupe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.