ŠOK! TRAMP OTKAZAO SVE ZBOG IZBORA, ovo niko nije očekivao
Donald Tramp, Foto: Profimedia

američki predsednik

ŠOK! TRAMP OTKAZAO SVE ZBOG IZBORA, ovo niko nije očekivao

Odluka predsednika Trampa da se povuče iz pregovora pokazala je da on nema volju da pobedi virus

Objavljeno:

Američki predsednik Donald Tramp otkazao već započetu kongresnu raspravu sa demokratama o novom paketu ekonomske pomoći u vreme pandemije korona virusa i saopštio da će se rasprava nastaviti nakon novembarskih predsedničkih izbora.

"Naložio sam mojim zastupnicima u Predstavničkom domu da obustave pregovore do okončanja predsedničkih izbora. Odmah pošto pobedim, donećemo zakon o finansijkoj pomoći za vredne američke radnike i male preduzetnike", objavio je Tramp na svom Tviter nalogu dan nakon izlaska iz vojne bolnice "Volter Rid", prenosi Rojters.

Predsedavajuća Predstavničkog doma američkog Kongresa, članica Demokratske stranke Nensi Pelosi, ocenila je da je odluka predsednika Trampa da se povuče iz pregovora pokazala da on nema volju da pobedi virus, a broj novozaraženih povećava se iz dana u dan.

"I danas je, po ko zna koji put, predsednik Tramp pokazao kakav je zaista. On je osoba koja sebe postavlja ispred i na štetu svoje zemlje, uz punu pordšku članova Kongresa iz njegove Republikanske partije. Svojim povlačanjem iz pregovora o anti-korona merama demonstrirao je da nema voilju da skrši virus onako kako je propisano u Herojskom proglasu Kongresa SAD", zaključila je Nensi Pelosi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.