NAJGORA SMRT! Jermenska raketa pogađa azerbejdžanski tenk, ovo je užas (VIDEO)
Na snimku se vidi vođena raketa koja leti nekoliko sekundi i direktno pogađa tenk u trenutku kada oklopnjak pokušava da okrene cev ka mestu sa koga se snima, Foto: Youtube/Printscreen

KAO U HOROR FILMU

NAJGORA SMRT! Jermenska raketa pogađa azerbejdžanski tenk, ovo je užas (VIDEO)

Direktan pogodak

Objavljeno:

Direktan pogodak vođenom raketom u tenk vidi se na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama. Kako je navedeno, jermenske snage raketom uništavaju azerbejdžanski tenk.

Na snimku se vidi vođena raketa koja leti nekoliko sekundi i direktno pogađa tenk u trenutku kada oklopnjak pokušava da okrene cev ka mestu sa koga se snima.

Direktan pogodak u gusenicu tenka najverovatnije je onesposobio oklopno vozilo, ali se snimak prekida u trenutku pogotka.

Situacija u Nagorno-Karabahu eskalirala je krajem septembra. Baku i Jerevan međusobno se optužuju za izbijanje sukoba. U Jermeniji je proglašeno ratno stanje i opšta mobilizacija. U Azerbejdžanu je uveden policijski čas i delimična mobilizacija.

Lideri Rusije, Sjedinjenih Američkih Država i Francuske pozvali su Jerevan i Azerbejdžan da hitno prekinu sukobe i započnu pregovore bez preduslova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.