VEST KOJA JE ŠOKIRALA PLANETU: Jermenske snage u povlačenju!
Jermenske snage u povlačenju, Foto: EPA/ AZERBAIJAN ARMENIA NAGORNO KARABAKH CONFLICT

OBJAVLJENO

VEST KOJA JE ŠOKIRALA PLANETU: Jermenske snage u povlačenju!

Sekretar za štampu šefa Karabaha naglasio je da komanda nastavlja vešto da upravlja borbom, i da dolazi dan kada će neprijateljska vojska početi da se povlači

Objavljeno:

Republika Nagorno-Karabah objavila je u ponedeljak da njena vojska sprovodi taktičko povlačenje iz nekih ratom pogođenih područja, posebno na jugu.

- U nekim oblastima fronta, u taktičke svrhe, ADA (Armija odbrane Arcaha) povukla je svoje snage kako bi izbegla nepotrebne gubitke i kako bi dodatno onesposobila neprijatelja - rekao je sekretar za štampu Republike Nagorno-Karabah.

Sekretar za štampu šefa Karabaha naglasio je da komanda nastavlja vešto da upravlja borbom, i da dolazi dan kada će neprijateljska vojska početi da se povlači.

Ranije u ponedeljak, portparolka jermenskog ministarstva odbrane Šušan Stepanjan saopštila je da azerbejdžanske oružane snage intenzivno bombarduju grad Stepanakert, glavni grad Republike Nagorno-Karabah.

- U ovom trenutku neprijatelj velikim intenzitetom ispaljuje projektile na Stepanakert - rekla je portparolka.

Oko 20 artiljerijskih udara usmereno je na glavni grad Republike Nagorno-Karabah - Stepanakert, navodi agencija RIA Novosti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.