I TRAMPOVA PORTPAROLKA POZITIVNA NA KORONU: Situacija u Beloj kući ALARMANTNA, svi su u OPASNOSTI
Trampova portparolka pozitivna na kovid-19, Foto: EPA/Chris Kleponis

UPRAVO SAOPŠTENO

I TRAMPOVA PORTPAROLKA POZITIVNA NA KORONU: Situacija u Beloj kući ALARMANTNA, svi su u OPASNOSTI

Mekenanijeva je u današnjem saopštenju istakla i da nije bila u bliskom kontaktu sa novinarima, producentima ili članovima medija od kada je dobila pozitivan test

Objavljeno:

Sekretar za štampu Bele kuće Kejli Mekenani pozitivna je na korona virus, ustanovljeno je posle testa koji je uradila. Prema njenim rečima, ona za sada nema nikakve simptome, ali je obećala da će da se izoluje, odnosno da ode u karantin i da će da radi na daljinu. Ona je, podsećaju mediji, samo jedna u nizu najbližih saradnika predsednika Sjedinjenih Država koji su oboleli od kovida-19.

Mekenanijeva je u današnjem saopštenju istakla i da nije bila u bliskom kontaktu sa novinarima, producentima ili članovima medija od kada je dobila pozitivan test.

Portparolka Bele kuće je dodala da nije znala da je Trampova savetnica Houp Hiks bila pozitivna sve do održavanja konferencije za medije prošlog četvrtka. Za Hiksovu se veruje da je bila ključna osoba za širenje virusa u Beloj kući - da je zarazila i Donalda i Melaniju Tramp, ali i ostale najbliže saradnike predsednika SAD.

Kejli Mekenani je takođe istakla da je ona bila testirana svaki dan od četvrtka, odnosno od noći kada je ustanovljeno da su predsednik i prva dama pozitivni na kovid-19, i da je svaki put njen test bio negativan, sve do današnjeg testa, što je i objavila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.