OGLASIO SE TRAMPOV DOKTOR, OVO JE ISTINA: Slušajte informacije o zdravstvenom stanju predsednika SAD (VIDEO)
Donald Tramp, Foto: EPA-EFE/ JIM LO SCALZO

lekar donalda trampa

OGLASIO SE TRAMPOV DOKTOR, OVO JE ISTINA: Slušajte informacije o zdravstvenom stanju predsednika SAD (VIDEO)

Doktor Šon Konli, lekar predsednika Sjedinjenih Američkih Država, obraća se javnosti

Objavljeno: 18:15h

Donald Tramp je u petak objavio da je njegov test na kovid-19 pozitivan, a kasnije tokom dana prebačen je u vojnu bolnicu pošto je ceo dan imao temperaturu. Prema izvorima CNN-a, predsednik SAD je imao i problema sa disanjem i kašljem, ali on se jutros javio na Tviteru i napisao: "Dobro mi je, mislim! Hvala vam svima. LJUBAV!!!"

Doktor Šon Konli, lekar predsednika Sjedinjenih Američkih Država, obraća se javnosti na konferenciji za medije ispred bolnice Volter Rid, gde govori o zdravstvenom stanju lidera SAD.

- Predsednik se jutros oseća vrlo dobro - rekao je Konli.

- Odluka o prevozu predsednika u bolnicu bila je iz predostrožnosti. Mi smo jako zadovoljni napretkom predsednika. Juče je imao slab kašalj i bio je umoran, ali ti simptomi su sada slabiji.

- Pratimo njegove funkcije srca i bubrega, sve je u redu. Predsednik nema problema s disanjem, odlične je volje, nema potrebe za primanjem kiseonika. Rekao nam je da se oseća kao da je spreman da ovog trenutka ode kući - istakli su doktori.

- Tramp je juče primio Redemesvir i planiramo da nastavimo sa tom terapijom. Predsednik nema temperaturu već 24 sata - istakli su doktori.

A gde je Melanija?

Na pitanje zašto Melanija Tramp nije prevezena u bolnicu, doktor je istakao da nema nikakve potrebe da ona bude hospitalizovana.

Otpust iz bolnice

Na pitanje novinara kada bi Tramp mogao da bude otpušten iz bolnice, lekari nisu mogli da daju precizan odgovor.

- Ne želim ništa da nagađam, ali za sada sve pokazuje da neće morati da prima kiseonik. Nije primao kiseonik ni prethodnog dana, a ne prima ga ni sada. Imao je blagi kašalj, slabu temperaturu i najvažnije, osećao je umor. Nikada nije imao problema sa disanjem.

- Ima 74 godine, muškarac je i blago gojazan, nema holesterol, nema problema s pritiska... Osim toga, nije u grupi koja je kritična. Pritisak mu se nije menjao, rad srca nije poremećen - rekao je doktor.

Na pitanje zašto je onda prevezen u bolnicu, lekar je rekao: "Zato što je on predsednik Sjedinjenih Država".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.