TRAMP OTKRIO KAKO SE ZARAZIO KORONOM: Njih nije mogao da odbije, i to ga je skupo koštalo!
Donald Tramp, Foto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL

loše je stanje

TRAMP OTKRIO KAKO SE ZARAZIO KORONOM: Njih nije mogao da odbije, i to ga je skupo koštalo!

- To je teška situacija. To je užasna stvar - rekao je Tramp

Objavljeno:

Samo nekoliko sati pre nego što je dobio rezultate testa na koronavirus, američki predsednik Donald Tramp je razmišljao o svim ljudima sa kojima je kontaktirao poslednjih nedelja, uključujući i mnoge pripadnike vojske i policije.

- Kad ste sa vojnicima, kada ste sa pilotima, kada ste sa marincima, a ja sam sa njima i sa pripadnicima policije. Provodim tako puno vremena sa njima. A kada dođu ovamo, veoma je teško reći: "Vrati se, ostani nazad" - rekao je Tramp za američke medije.

To je teška situacija. To je užasna stvar - rekao je Tramp.

- Dakle, upravo sam otišao na test i videćemo šta će se dogoditi. Mislim, ko zna? - rekao je Donald Tramp samo par sati pre nego što su mu saopštili da je pozitivan na koronavirus.

Tri sata kasnije, Tramp je na tviteru napisao: "Večeras smo Melanija i ja bili pozitivni na COVID-19. Odmah ćemo započeti postupak karantina i oporavka. Proći ćemo kroz ovo zajedno!"

Tramp, koji ima 74 godina i višak kilograma u većem je riziku od komplikacija zbog virusa kovid-19, ali je u svom tvitu prva dama Melanija Tramp napisala: "Osećamo se dobro" i da je "odložila sve predstojeće obaveze“ dok je sa predsednikom u kućnom karantinu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.