MELANIJA TRAMP OBRISALA PATOS SA BAJDENOVOM ŽENOM: Modni kritičari na kolenima, OVO SAMO ONA MOŽE!
Prvo sučeljavanje predsedničkih kandidata za prvog čoveka SAD Donalda Trampa i Džoa Bajdena proteklo je u uzavreloj atmosferi, Foto: Tanjug / Ap

OBRATITE PAŽNJU

MELANIJA TRAMP OBRISALA PATOS SA BAJDENOVOM ŽENOM: Modni kritičari na kolenima, OVO SAMO ONA MOŽE!

Supruge predsedničkih kandidata pokazale su koliko su različite, baš kao i njihovi životni pratioci

Objavljeno:

Prvo sučeljavanje predsedničkih kandidata za prvog čoveka SAD Donalda Trampa i Džoa Bajdena proteklo je u uzavreloj atmosferi, ali ništa manju pažnju nisu privukle ni njihove supruge koje su došle da ih podrže.

foto: Tanjug / Ap

Melanija Tramp (50) izgledala je kao da je pošla na važan poslovni sastanak. Ona je za ovu priliku odabrala klasičnu belu košulju i odelo sa potpisom D&G, njenih omiljenih dizajnera.

1 / 7 Foto: Tanjug / Ap

Aktuelna prva dama odlučila se za prugasto odelo čija je cena 3.340 dolara, dok je Džil Bajden (69) odabrala šik tamnozelenu haljinu sa resama.

foto: Tanjug / Ap

Iako su se njihovi stilovi i te kako razlikovali, supruge predsedničkih kandidata imale su i nešto zajedničko - obe su nosile zaštitne maske, kako bi pokazale koliko brinu za svoje i tuđe zdravlje u vreme pandemije korona virusa.

foto: Tanjug / Ap

Melanija se opredelila za belu masku za jednokratnu upotrebu, dok je gospođa Bajden uparila boju maske sa bojom resa na haljini.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.