IMALI SMO ODNOSE U ŠATORU! Asanžova advokatica otkrila šokantne detalje njihove veze, ŠOK NAD ŠOKOVIMA!
Džulijan Asanž, Foto: Tanjug

LJUBAVNICI

IMALI SMO ODNOSE U ŠATORU! Asanžova advokatica otkrila šokantne detalje njihove veze, ŠOK NAD ŠOKOVIMA!

Australijanac Asanž je u SAD optužen zbog navodne špijunaže, kao i zbog objavljivanja hiljada poverljivih dokumenata na internetu putem Vikiliksa

Objavljeno:

Južnoafrička advokatica Stela Moris, koja se pre više od decenije pridružila pravnom timu osnivaču Vikiliksa Džulijanu Asanža, otkriva da su njih dvoje vrlo brzo postali ljubavnici, ali da su odlučili da veza ostane tajna dok se nalazio u ambasadi Ekvadora u Londonu.

- Našli smo načine da budemo intimni. Imali smo šator u njegovoj sobi u koji smo stavljali lampione, znate, kao kamperski šator - rekla je ona, prenosi CBS njuz.

Par je uskoro dobio dva sina, Gabrijela i Maksa, koji su retko viđali oca, a, kako navodi Morisova, Asanža i dalje zove "muškarcem sa kojim je želela da zasnuje porodicu".

- Imala sam 33 godine i odlučili smo da živimo naše živote - rekla je Stela Moris.

Dodala je da, dok je Asanž u zatvoru, nastoji da njihova dva sina znaju ko je njihov otac, i zato im govori da je on heroj.

- Koliko god mogu, pokušavam da sinovima omogućim osećaj pripadnosti normalnoj porodici - rekla je za američki CBS njuz Morisova.

Australijanac Asanž je u SAD optužen zbog navodne špijunaže, kao i zbog objavljivanja hiljada poverljivih dokumenata na internetu putem Vikiliksa, a sada se nalazi u dobro čuvanom zatvoru u Londonu.

- Nije moguće da Džulijan ima pravično suđenje u SAD - rekla je Morisova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.