POHOTNA ZAMENICA ŠERIFA NAPASTVOVALA DEČAKA (16): Ova plavuša (44) će sada NA ROBIJU
Razlika između ljubavnika je čak 28 godina, Foto: Folsom police department

ZATVOR

POHOTNA ZAMENICA ŠERIFA NAPASTVOVALA DEČAKA (16): Ova plavuša (44) će sada NA ROBIJU

Žena se predala policiji još u junu 2019. godine, nakon što je roditelj dečaka podneo prijavu policiji u njihovom rodnom gradu u Kaliforniji

Objavljeno: 12:48h

Žena iz Kalifornije osuđena je u sredu nakon što je priznala krivicu za seksualne odnose sa 16-ogodišnjim dečakom, dok je radila kao zamenica šerifa okruga Sakramento.

Ova četrdesetčetvorogodišnja žena služiće kaznu od šest meseci u zatvoru i pet godina uslovne kazne. Takođe će biti zavedena u registru kao seksualna presupnica.

Žena se predala policiji još u junu 2019. godine, nakon što je roditelj dečaka podneo prijavu policiji u njihovom rodnom gradu u Kaliforniji.

Istražitelji su u maju počeli da ispituju vezu žene i dečaka, a policija je kasnije izdala nalog za njeno hapšenje. Tokom istrage, bila je na plaćenom odsustvu, da bi na kraju podnela ostavku u avgustu 2019. godine.

Kalifornijske vlasti su saopštile da zamenica šerifa nije upoznala tinejdžera na poslu, niti je imala sa njim odnose na družnosti. Takođe tvrde da zločin nije ni na koji način povezan sa njenim zadacima sprovođenja zakona.

Bonus video:

(Espreso/New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.