NOVI TRAGOVI U SLUČAJU MEDI: Kidnapovanje, ubistvo a sad OVO...
rekavši da je uprkos maski imala plave obrve i plave oči., Foto: printscreen

Užas

NOVI TRAGOVI U SLUČAJU MEDI: Kidnapovanje, ubistvo a sad OVO...

Muškarac je tada navodno postavio video kameru, vezao je, isekao joj odeću makazama i silovao je. "Imao je plan", rekao je Behan. "Stalno je čistio ruke i redovno menjao kondome." Kako se navodi, iskušenje je trajalo nekoliko sati

Objavljeno:

Braunšvajg – Tužioci otvorili dalje istrage protiv Kristijana B. (43) Nemca optuženog u slučaju Medi!

Moguća žrtva kontaktirala je britanske medije posle poziva za svedoke u nekoliko zemalja, rekao je Hans Kristijan Volters iz javnog tužilaštva u Braunšvajgu. Sada se vodi istraga pod sumnjom da je silovao mladu Irkinju u Algarveu 2004.

U intervjuu za britanski Gardijan, nova navodna žrtva, Hejzel Behan, rekla je da ju je noću probudio maskirani muškarac naoružan mačetom. Kako se navodi, on je govorio nemački sa engleskim akcentom, rekavši da je uprkos maski imala plave obrve i plave oči.

Muškarac je tada navodno postavio video kameru, vezao je, isekao joj odeću makazama i silovao je. "Imao je plan", rekao je Behan. "Stalno je čistio ruke i redovno menjao kondome." Kako se navodi, iskušenje je trajalo nekoliko sati.

Pre više od 13 godina, Medlin "Medi" MekKen nestala je iz odmarališta u Praja da Luzu u Portugalu, neposredno pred svoj četvrti rođendan – slučaj i dalje izaziva senzaciju širom sveta. Osumnjičeni se trenutno nalazi u pritvoru u Kilu zbog trgovine drogom.ž

foto: printscreen

Početkom juna Federalna kancelarija kriminalističke policije (BKA) i Javno tužilaštvo Braunšvajga zajedno su saopštili da istražuju Nemca pod sumnjom za ubistvo u slučaju nestale Britanke Medlin Meken. Reč je o seksualnom prestupniku koji je nekoliko puta osuđivan. Poziv za svedoke, na koji je prilog u ZDF emitovao "Aktenzeichen XY... nerešeno", izazvale su reakcije i nagoveštaje nekoliko zemalja.

Komentarišući medijske izveštaje da postoje materijalni dokazi o Medinom smrti, Volters je u utorak izjavio BILD-u da to "nije novo stanje stvari". Činjenica je da istražitelji sumnjaju na činjenice za smrt devojčice. Tužilaštvo ne iznosi detalje istrage ubistva, niti o kakvim dokazima je reč.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.