GURNUO MI JE JEZIK U GRLU, 'VATAO ME ZA ZADNJICU I GRUDI! MANEKENKA ima jake DOKAZE da ju je TRAMP ZLOSTAVLJAO!
Doris, koja sada ima 48 godina i majka je bliznakinja, kaže da je razmišljala da prijavi Trampa još 2016., Foto: Fejsbuk

JEZIVO

GURNUO MI JE JEZIK U GRLU, 'VATAO ME ZA ZADNJICU I GRUDI! MANEKENKA ima jake DOKAZE da ju je TRAMP ZLOSTAVLJAO!

Doris je britanskom listu pružila dokaze o svom susretu sa Trampom uključujući kartu sa US Opena

Objavljeno: 12:55h

Bivša manekenka Ejmi Doris optužila je američkog predsednika Donalda Trampa da ju je seksualno napastvovao na US Openu pre više od 20 godina.

U intervjuu za Gardijan, Doris je navela da ju je Tramp spopao ispred kupatila u svojoj VIP loži na turniru u Njujorku 5.septembra 1997. i da se posle tog incidenta ona osećala “bolesno” i “napadnuto”.

Doris, koja je tada imala 24 godine, tvrdi da joj je Tramp gurnuo jezik u grlo, pipao je po telu i nije joj dao da pobegne.

Gurnuo mi je jezik u grlo i ja sam pokušavala da ga odgurnem. A onda je pojačao stitak i pipkao me je po zadnjici, grudima, leđima, svuda”, rekla je ona.

foto: Fejsbuk

Nisam mogla da pobegnem. Ne znam kako se zove to kada nekome gurnete jezik u grlo. Odgurnula sam ga zubima. Gurala sam ga i mislim da sam mu povredila jezik”, dodala je ona.

Tramp je, preko svojih advokata, demantovao sve optužbe Dorisove.

Doris je britanskom listu pružila dokaze o svom susretu sa Trampom uključujući kartu sa US Opena i šest fotografija na kojima je sa Trampom koji je tada imao 51 godinu i bio je u braku sa Marlom Mejpels.

foto: Fejsbuk

Njene optužbe potvrdilo je još nekoliko ljudi kojima se poverila, uključujući majku i prijatelja iz Njujorka.

foto: Fejsbuk

Doris, koja sada ima 48 godina i majka je bliznakinja, kaže da je razmišljala da prijavi Trampa još 2016. kada ga je nekoliko žena optužilo za napastvovanje ali je odlučila da to ne uradi jer se bojala da će tako povrediti svoju porodicu.

Moje ćerke će sada napuniti 13 i želim da znaju da ne smeju da dopuste nikome da im radi nešto što ne žele. Hoću da im budem uzor. Želim da vide da nisam ćutala, da sam se suprotstavila nekome ko je uradio nešto neprihvatljivo”, rekla je ona.

Doris tvrdi da je više puta rekla Trampu, sa kojim je provela nekoliko dana na turniru i koji je bio navalentan iako je ona bila tamo sa “dečkom” da prestane ali da njega to nije interesovalo.

foto: Profimedia

Doris je na US Open doveo njen tadašnji dečko Džejson Bin koji je osnivač nekoliko modnih magazina i Trampov prijatelj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.