OVA DEVOJČICA (9) NE SME DA VIĐA OCA, pa mu šalje tajne KODOVE: Poslednji je bio JEZIV, a tiče se maminog dečka
Sofi, Foto: Youtube printscreen/Memology 101

NIJE JOJ LAKO

OVA DEVOJČICA (9) NE SME DA VIĐA OCA, pa mu šalje tajne KODOVE: Poslednji je bio JEZIV, a tiče se maminog dečka

Devojčica je u paklu, pola sveta pokušava da je oslobodi

Objavljeno:

Ukoliko ste kojim slučajem negde na društvenim mrežama, uglavnom na Tviteru ili TikToku naleteli na heštag #StandWithSophie (“Stani uz Sofi”), onda znate o čemu se možda ovde radi, a ako niste, evo prilike da to čujete.

Devetogodišnja Teksašanka Sofi u centru je petogodišnjeg rata majke Keli (34) i oca Majkla (41). Kada su se razveli, napravili su dogovor da će o detetu oboje brinuti kao i da će jedne nedelje biti s majkom, a druge kod oca.

Međutim, kako to obično biva, bivši supružnici su ušli u rat i Keli je u jednom momentu uzela Sofi za ruku i odselila se 200 kilometara od Majkla. I ne samo to – na sudu je posle 3-4 godine vucaranja predmeta uspela da na nepoznat način ubedi sudiju da o Sofi može da brine samo ona.

Keli je u međuvremenu našla dečka koga Sofi ne može da smisli. Kako sa ocem ne može da komunicira, odlučila je da preko majke dođe do mobilnog telefona i na TikToku je otvorila profil. Bili su tu uglavnom snimci dečje sadržine i niko nije mogao da otkrije da Sofi u njima zapravo šalje TAJNE poruke, odnosno kodove ocu!

Majkl se sa ćerkom davno dogovorio da ako se ona oseća nesigurno kod majke u pismima ili snimcima koje bi mu slala na mejl upotrebi reči “dejzis” i “dandelion”, što je ona uradila nekoliko puta u poslednje vreme. Na to je dodala i reč “pens” koja Majklu daje dokaz da se majka sa dečkom puno svađa i da se to odražava na dete.

Najgori video otac je primetio 14. avgusta – na njemu čuje i vidi Sofi kako vrišti u društvu bake i govori joj kako je mamin dečko seksualno zlostavlja! To se i može čuti na snimku ispod na 5:15. Majkl je upoznat s tim da u kući nešto nije u redu, ali i dalje ne može na osnovu toga da sudiju ubedi da promeni odluku o starateljstvu.

Za to vreme, na društvenim mrežama je omasovljena kampanja “Stani uz Sofi” koja ima za cilj da utiče na pravosudni sistem da se devojčica nekako oslobodi “zatvora” u kojem je sa majkom i njenim momkom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.