HITAN APEL BRITANSKIH NAUČNIKA: Ovo što su rekli sada, svima će uterati STRAH U KOSTI!
Naučnica, ilustracija, Foto: Ilustracija, EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

opasno

HITAN APEL BRITANSKIH NAUČNIKA: Ovo što su rekli sada, svima će uterati STRAH U KOSTI!

U Velikoj Britaniji je u poslednja 24 sata evidentirano 2.988 novih slučajeva kovida-19 i to je najveći broj novozaraženih od 22. maja

Objavljeno:

Dvojica britanskih naučnika, članova državnog savetodavnog tela za vanredne situacije, izdali su oštro upozorenje povodom porasta broja novih slučajeva kovida-19 širom Velike Britanije.

Profesor Džon Edmunds izjavio je da je se broj novih slučajeva "eksponencijalno povećava", dok je profesor Džonatan van Tam upozorio da su se ljudi "previše opustili" i da moraju ponovo ozbiljno da se ponašaju prema rizicima koje nosi korona virus, preneo je BBC.

U Velikoj Britaniji je u poslednja 24 sata evidentirano 2.988 novih slučajeva kovida-19 i to je najveći broj novozaraženih od 22. maja.

Profesor Edmunds predočio je da kovid-19 ima izraženu sposobnost da se širi, pa je zbog toga, Velika Britanija ušla u "rizičan period".

"Epidemija se ponovo zahuktava, a mi još uvek nismo u poziciji da je kontrolišemo i dozvolimo normalizaciju svih ekonomskih aktivnosti", upozorio je Edmunds.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.