MASA JE SVE VEĆA I VEĆA: U Belorusiji se sprema OGROMNA manifestacija
Kako je prenela agencija Frans press sa lica mesta, demonstranti nose zastave opozicije, a gradjani stižu iz različitih delova grada i kreću se prema centru Minska gde su rasporedjene jake policijske snage., Foto: EPA-EFE/ YAUHEN YERCHAK

MINSK

MASA JE SVE VEĆA I VEĆA: U Belorusiji se sprema OGROMNA manifestacija

Vojska je rasporedjena oko nekih zgrada beloruskih vlasti. ; Lukašenko, koji tvrdi da je osvojio oko 80 odsto glasova na izborima održanim 9. avgusta, suočava se sa protestima i odbija dijalog sa opozicijom, koja smatra izbore prevarom

Objavljeno: 18:25h

Nekoliko desetina hiljada ljudi okupilo se danas u Minsku na skupu protiv ponovnog izbora predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka koji se skoro mesec dana suočava sa do sada nevidjenim talasom protesta u zemlji.

Kako je prenela agencija Frans press sa lica mesta, demonstranti nose zastave opozicije, a gradjani stižu iz različitih delova grada i kreću se prema centru Minska gde su rasporedjene jake policijske snage.

Vojska je rasporedjena oko nekih zgrada beloruskih vlasti. ; Lukašenko, koji tvrdi da je osvojio oko 80 odsto glasova na izborima održanim 9. avgusta, suočava se sa protestima i odbija dijalog sa opozicijom, koja smatra izbore prevarom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.