SNAJKE SE POKLAŠE! Neočekivan povod za novi sukob Megan Markl i Kejt Midlton
Foto: Profimedia

nova svađa na pomolu

SNAJKE SE POKLAŠE! Neočekivan povod za novi sukob Megan Markl i Kejt Midlton

Megan Markl se veoma uznemirila kada je čula da protokol nalaže odobrenje kraljevske porodice za Arčijevu budućnost

Objavljeno:

Iako su Hari i Megan napustili svoje kraljevske dužnosti, njihov sin je deo kraljevske porodice i kako navode strani mediji, oni bi mogli da imaju uticaja na odrastanje malog Arčija. Upravo to je povod za novi sukob Kejt i Megan.

Kako bi po pravilu nasledstva trona, u trenutku Arčijevog odrastanja, Vilijam i Kejt trebalo da budu na tronu, mediji prenose da će vojvotkinja od Kembridža imati prava da donosi odluke o njegovoj budućnosti. Iako se izborila za svoju slobodu Megan Markl zaboravila je na protokole i dugu tradiciju kraljevske porodice.

foto: EPA/HENK KRUGER

Kako magazin “Gossip Cop” tvrdi, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ne bi voleli da sukob Kejt i Megan utiče na Arčijev život i odluke.

Megan Markl se veoma uznemirila kada je čula da protokol nalaže odobrenje kraljevske porodice za Arčijevu budućnost, a pomenuti magazin tvrdi, da će se uputiti u Veliku Britaniju, čim putovanje usled pandemije koronavirusa bude moguće.

- Megan i Hari su se možda udaljili od monarhije, ali njihov sin mogao bi biti prisiljen da sledi dugogodišnju kraljevsku vladavinu, ako i kada odluči da se venča. Iako je nasledstvom Zakona o kruni iz 2013. godine uklonjen zahtev da sedmi u nizu za presto treba da traže dozvolu za venčanje od vladajućeg monarha, Arči bi i dalje tehnički podlegao zakonu kada princ Čarls postane kralj, jer će biti vraćen na šesto mesto iako su se Mehan i Hari odlučili da mu ne daju titulu po rođenju - ističe izvor za magazin “New Idea“.

foto: Profimedia

Megan Markl i Hari otpočeli su potpuno novo životno poglavlje, kupili su novi dom i potpisali milionski ugovor za saradnju sa “Netfliksom“. Kako se posle brojnih tračeva i skandala, konačno ukazala prilika za sreću, Megan ne želi da dopusti da Arčijeva budućnost ostane neizvesna.

Ipak, čini se da su strani mediji suviše rano počeli da se bave pravom krune i njegovim uticajem na život malog Arčija. Iako se i on nalazi u trci za kraljevski presto, Arči bi i dalje imao pravo da oženi koga želi, s tim što ako se kruna ne bi složila, on bi bio direktno diskvalifikovan u borbi za predsto.

Kako se radi o tehničkim stvarima, koje su predmet daleke budućnosti, čini se da se Megan još neko vreme neće vraćati u Veliku Britaniju. A kako je Kejt Midlton smirena i razumna, neće biti potrebe da se sukobljavaju, već će Arčijeva volja zasigurno biti ispoštovana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Gloria.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.