Strašno: Tek što je sahranila sinčića posle tumora na mozgu, doktor je pozvao i saopštio JOŠ GORE vesti
Foto: EPA / MAURIZIO BRAMBATTI

tuga

Strašno: Tek što je sahranila sinčića posle tumora na mozgu, doktor je pozvao i saopštio JOŠ GORE vesti

"Biće mu jako teško sad, ali ja sam tu, boriću se koliko mogu”, kaže očajna majka.

Objavljeno: 20:17h

Džuli Parton pokušaće da živi koliko može, ali više nije optimista. Zapravo sigurna je da će preživeti dokle bude i njen drugi sin, a za posle i ne zna.

Džuli je imala dva sina, blizance Bena i Džeka. Benu je prošle godine u martu dijagnostikovan redak tip agresivnog tumora na mozgu i dečak je posle devet meseci u 12. godini života preminuo.

Bilo je to teških, preteških 15 dana za majku dva dečaka koja im je ceo svoj život posvetila. A onda, samo što je sahranila Bena, Džuli je, kao u nekom horor romanu, dobila novi razlog za očaj i depresiju

Doktor ju je pozvao i rekao da je drugi sin Džek bolestan ima leukemiju.

“Džek se pred Benovu smrt žalio na bolove u leđima i glavi. Doktori su to pripisivali stresu zbog bolesti brata. Možda će zvučati ružno i neljudski, ali kad su mi rekli da je leukemija, malo sam se u sebi i poradovala znajući da to nije neizlečiva bolest. Moramo da se borimo. Verujem da će postojati lek…nešto što će mi sačuvati makar Džeka”, kaže majka.

Džuli je najgore kad vidi Džeka tužnog i pomalo izgubljenog.

“Jak je on oko bolesti, ali je izgubio Bena koji je bio vođa među njima dvojicom. Džek ga je uvek slušao i sledio. Biće mu jako teško sad, ali ja sam tu, boriću se koliko mogu”, kaže očajna majka.

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.