OVO JOŠ NISTE VIDELI! Pogledajte šta se desi kad ova devojčica čuje OVU melodiju (VIDEO)
Beba u krevecu, Foto: Twitterr Printscreen

ROkenrol

OVO JOŠ NISTE VIDELI! Pogledajte šta se desi kad ova devojčica čuje OVU melodiju (VIDEO)

- Stalno pleše. Kad jede, kad perem zube, ako čuje šuškanje paketa, igračke ili bilo kakav melodični zvuk. Nisam se iznenadila da puno pleše; ona je sretno, maleno dete koje već ima izražen karakter - opisuje Šane svoju ćerku

Objavljeno:

Šane Milner-Džozef (27) iz Londona svake noći ima istu rutinu - pušta uspavanku ćerci Šilu Re. No, jedne noći Šane je ostala zadivljena kada je njena 11-mesečna ćerka stajala u krevecu i plesala, dok je uspavanka svirala. Šane je snimila neobično ponašanje malene devojčice i objavila ga na tviter profilu, gde je video skupio više od 1,8 miliona pregleda i 161 hiljada lajkova, prenosi dejli mejl.

Jedne je večeri Šane pripremila Šilu za spavanje, položila je u krevetac i uključila uspavanku za njen noćni ritual spavanja. Međutim, devojčica je imala druge planove osim spavanja. Šila se ustala u krevecu i počela da pleše uz uspavanku.

- Stalno pleše. Kad jede, kad perem zube, ako čuje šuškanje paketa, igračke ili bilo kakav melodični zvuk. Nisam se iznenadila da puno pleše; ona je sretno, maleno dete koje već ima izražen karakter - opisuje Šane svoju ćerku.

Uz to što je malena Šila oduševila majku, oduševila je i mnoge korisnike društvenih mreža te je njezin ples brzo postao viralan.

- Kako bi mogla spavati kad puštaš hitove?, našalio se jedan korisnik.

- Ajme, kako je slatka!, komentirala je jedna korisnica.

- Samo bih je htjela stiskati koliko je slatka, složila se druga korisnica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernjilist.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.