TO NJEGOVO PROKLETO LAGANJE! Trampova sestra na tajnim snimcima iznela šta misli o bratu: ON JE OKRUTAN!
Čak ga i porodica razapinje, Foto: EPA-EFE/ MICHAEL REYNOLDS

tramp na vetrometini

TO NJEGOVO PROKLETO LAGANJE! Trampova sestra na tajnim snimcima iznela šta misli o bratu: ON JE OKRUTAN!

U jednoj od konverzacija Trampova sestra naziva predsednika „okrutnim“. Među komentarima Berijeve su i oni koji se odnose na upravljanje njenog brata kao predsednika.

Objavljeno:

Merien Tramp Beri ogorčeno je kritikovala svog brata, američkog predsednika Donalda Trampa, navodeći da je „Donald tu za Donalda“, te potvrdila prethodne optužbe svoje nećake Meri da mu je prijatelj uradio prijemni za koledž, pokazuju audio snimci do kojih je u posed došao CNN.

Meri Tramp, autorka bombastične knjige o predsedniku i jedna od njegovih najglasnijih kritičara, rekla je ranije za „Vašington post“ da Donald Tramp nije prikladan za predsednika i podržala njegovog rivala Džozefa Bajdena. Ona je takođe otkrila da je tajno snimila 15 sati lične konverzacije sa Berijevom u 2018. i 2019.

U jednoj od konverzacija Trampova sestra naziva predsednika „okrutnim“. Među komentarima Berijeve su i oni koji se odnose na upravljanje njenog brata kao predsednika.

- Njegovi prokleti „tvitovi“ i laganje, o Bože. Govorim previše slobodno, ali znaš. Promena priče. Manjak pripreme. Laganje. Sra*e – rekla je penzionisana federalna sudija na snimku.

Ona nije nikad javno govorila o neslaganju sa Donaldom Trampom, ali audio snimak pokazuje drugu stranu priče i jaz koji se stvorio kad je Berijeva zatražila uslugu od svog brata osamdesetih – nakon čega je on, kako kaže, često preuzimao zasluge za njen uspeh.

-U pitanju je lažnost svega toga. Lažnost i ova okrutnost. Donald je okrutan – rekla je ona na snimku.

Možda najviše govori konverzacija između Berijeve i njene nećake od 1. novembra 2018, koja je izgleda podstakla navode da je Tramp platio nekom da polaže prijemni za koledž umesto njega. To je jedna od najviše obljavljivanih optužbi iz Merine knjige „Too Much and Never Enough: How My Family Created The World's Most Dangerous Man”.

Prema “Vašington postu”, konverzacija je tekla ovako:

-Išao je na Fordham jednu godinu, a onda se ubacio na Univerzitet Pensilvanija jer je imao nekog da mu položi ispite – rekla je Beri.

-Nema šanse! Imao je nekog ko mu je popunio prijemni? – upitala je Meri.

-SAT ili šta god. To je ono što mislim. Čak se sećam i imena. To je bio Džo Šapiro – odgovorila je Beri.

“Post” je ukazao da je Meri Tramp rekla da Šapiro nije bio taj koji je išao na Univerzitet Pensilvanija sa Donaldom, a ta osoba se nije pojavila u javnosti.

Kris Bastardi, Merin portparol, rekao je da je ona počela da snima razgovore sa svojom tetkom 2018, nakon njenih tvrdnji da su je rođaci lagali o vrednosti porodičnog imanja dve decenije ranije, tokom pravne bitke za njeno nasleđe za koje tvrdi da je primila daleko manje od očekivanog.

-Meri je shvatila da su članovi njene porodice lagali u prethodnim izjavama. Nikad nije očekivala da će mnogo saznati iz svega što je čula, uključujući predsednikovu sestru, federalnu sudiju Merien Tramp Beri, izjavu da je Donald Tramp platio nekom da položi SAT ispit za njega – rekao je Bastardi sinoć za CNN.

A Bela kuće je u subotu uveče objavila predsedničko saopštenje.

“Svakog dana to je nešto drugo, koga je briga. Nedostaje mi moj brat i nastaviću da radim naporno za američki narod. Ne slažu se svi, ali su rezultati očigledni. Naša zemlja će uskoro biti snažnija nego ikad pre”, rekao je predsednik odnoseći se na smrt svog brata Roberta Trampa.

CNN podseća da je Bela kuća u julu, pre objavljivanja knjige Meri Tramp, rekla u saopštenju da su optužbe u vezi ispita SAT “apsurdne” i “potpuno netačne”.

Izvodi iz snimljenih razgovora objavljeni su uoči predsedničkih izbora u SAD, a kandidati u svojim kampanjama idu dalje od politike – Bajdenova porodica je uvelike zastupljena u njegovim porukama sa Demokratske nacionalne konvencije, predstavljajući ga kao porodičnog čoveka koji se nada da će zameniti Trampa.

I Tramp će imati priliku da odgovori na kritike i da se predstavi kao porodični čovek sa četvoro odrasle dece, na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji predstojeće nedelje. Ali, njegov zadatak je sada postao komplikovan nakon sočnih komentara njegove starije sestre koja ga poznaje čitav život.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.