HAOS DECENIJE U BELOJ KUĆI, MELANIJA SNIMLJENA KAKO PLJUJE PO TRAMPU I IVANKI: Upravo su procureli SOČNI DETALJI!
'Slaže li se s Ivankom?' pita izdavač u najavi knjige. 'Zašto je nosila onu jaknu s natpisom 'Stvarno me nije briga, a vas?' odštampanim na leđima? Je li Melanija srećna što je prva dama?I, Foto: EPA-EFE/ Yuri Gripas / POOL

skandal!

HAOS DECENIJE U BELOJ KUĆI, MELANIJA SNIMLJENA KAKO PLJUJE PO TRAMPU I IVANKI: Upravo su procureli SOČNI DETALJI!

Knjiga 'Melania & Me' ('Melanija i ja') izlazi 1. septembra.

Objavljeno: 08:45h

Melanija Tramp govorila je na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji u utorak navečer u seni neverovatne vesti da se pojavio snimak na kojem upravo ona iznosi pogrdne komentare o odrasloj deci svog supruga, pa čak i o samom Donaldu Trampu, piše Gardijan.

U ponedeljak je novinar Jašar Ali naveo da je doznao od neimenovanih izvora da je Stefani Vinston Volkoff, bivša Melanijina prijateljica i savetnica, 'snimila prvu damu' i planira snimljeno objaviti u svojoj knjizi.

Navodne pogrdne reči uključuju 'oštre komentare o Ivanki Tramp, predsednikovoj starijoj ćerki i višem savetniku', napisao je Ali.

Knjiga 'Melania & Me' ('Melanija i ja') izlazi 1. septembra.

Amerika i dalje probavlja objavljivanje audio snimaka starije sestre Donalda Trampa, Merien Tramp Beri, na kojima ova naziva predsednika 'okrutnim' i kritikuje njegov lik i ponašanje.

Te snimke je tajno, ali legalno, napravila Meri L. Tramp, predsednikova nećakinja, koja je u julu izdala knjigu 'Previše i nikad dovoljno: Kako je moja porodica stvorila najopasnijeg čoveka na svetu'.

Simon & Schuster objavili su knjigu Meri Tramp kao i knjigu Džona Boltona, Trampovog bivšeg savetnika za nacionalnu bezbednost.

U pres materijalu, izdavač kaže da je Volkoff, dugogodišnja prijateljica Melanije Tramp, 'zaposlena kako bi pomogla u organizaciji 58. predsedničke inauguracije te je tada postala osoba od poverenja prve dame'.

- Sve se raspalo kad su je učinili žrtvenim jarcem zbog finansijskih nepravilnosti na inauguraciji. Melanija je tada mogla braniti svoju nevinu prijateljicu, ali stajala je uz svog muškarca, dobro znajući ko je zapravo kriv. Izdaja je gotovo uništila Volkoff.

Prikupljanje sredstava za Trampovu inauguraciju predmet je istraga specijalnih istražitelja i vlasti u Njujorku, Nju Džersiju i Distriktu Kolumbija, koji sumnjaju da je prikupljanje sredstava koristilo obogaćivanju članova Trampove porodice.

Bela kuća nije odmah komentarisala izveštaje o Volkofčinoj knjizi, ali prošlog je vikenda, odgovarajući na komentare njegove sestre, predsednik rekao da se navikao na takve vesti.

- Svaki dan bude nešto drugo, rekao je Tramp. - Koga briga?

Očigledno, briga je izdavačke kuće. Knjiga 'Melanija i ja' najnovija je knjiga pre izbora u novembru. Bivši lični advokat Donalda Trampa Majkl Koen i bivši pomoćnik u izbornom stožeru Rik Gejts - obojica osuđeni u slučajevima proizašlim iz rada posebnog tužitelja Roberta Mulera - uskoro izdaju svoje knjige. Kao i bivši član Mulerovog tužiteljskog tima Endrju Vajzmen.

H.R. Mekmaster, savetnik za nacionalnu sigurnost pre Boltona, ovog je meseca objavio memoare. I novinar koji je slavu stekao razotkrivanjem Votergejta Bob Vudvord priprema novu knjigu o Trampu.

Melania je tema i ranijih knjiga, uključujući 'Free, Melania' Kate Bennett i 'Melania: Umjetnost njezina dogovora', Mary Jordan.

Kada je reč o knjizi Volkoffove, iz Simon & Schustera obećavaju 'iskrene i emotivne memoare' koji će odgovariti na pitanja o mnogim najstrašnijim i najsmjelijim trenucima Trampova predsedništva. Među njima: Kako je Melanija reagovala na snimak Access Hollywood - u kojoj se Donald Tramp sramotno hvalio da je hvatao žene 'by the pussy' - i na aferu njenog supruga sa Stormy Denijels, što Tramp negira, ali koja i dalje ostaje razlog njegovih pravnih nevolja.

'Slaže li se s Ivankom?' pita izdavač u najavi knjige. 'Zašto je nosila onu jaknu s natpisom 'Stvarno me nije briga, a vas?' odštampanim na leđima? Je li Melanija srećna što je prva dama?I

I šta se zapravo dogodilo s finansiranjem inaureguracije koja je koštala 107 miliona USD? Volkoff ima neke ideje...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.