TRAMPA NAPUŠTA NAJVAŽNIJA SARADNICA! Razlog je stvarno BIZARAN!
Odlazak Konvejeve predstavlja udarac za predsednika jer ga napuššta jedna od najstrastvenijih predstavnica Bele kuće za odnose sa medijima, Foto: AP

odlazak

TRAMPA NAPUŠTA NAJVAŽNIJA SARADNICA! Razlog je stvarno BIZARAN!

Američki predsednik je svojevremeno Džžordžža Konveja nazvao "galamdžijom" i "paklenim suprugom"

Objavljeno:

Savetnica u Beloj kući i predstavnica za šštampu američkog predsednika Kelien Konvej saopšštila je u nedelju uveče da će krajem avgusta napustiti predsednički tim, navodeći kao razlog porodične razloge.

Njen odlazak iz Bele kuće, dva meseca pre novembarskih predsedničkih izbora, podudariće se sa najdelikatnijim periodom za Trampa koji je u kampanji za novi mandat u Beloj kući i nada se reizboru, prenosi Rojters.

Odlazak Konvejeve predstavlja udarac za predsednika jer ga napuššta jedna od najstrastvenijih predstavnica Bele kuće za odnose sa medijima i odana saradnica koja je bez rezerve zastupala njegovu politiku i branila njegove političke odluke.

Njene kratke, koncizne, oštre i redovne konferencije za novinare pomogle su da se zaustavi rapidno osipanje podrške američkom predsedniku tokom epidemije korona virusa.

Inače suprug savetnice Kelien, Džordž Konvej, konzeravativni advokat i koosnivač pokreta Linkoln Projekat, koji je fundamentalno anti-Trampovski, skoro je obelodanio da se povlači iz projekta protiv Trampa jer ne žželi da bude u sukobu sa svojom suprugom i ćerkom.

Američki predsednik je svojevremeno Džžordžža Konveja nazvao "galamdžijom" i "paklenim suprugom" na šta je dobio odgovor da je "mentalno nesposoban za predsednika SAD".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.