NAJMANJE 30 MUŠKARACA SILOVALO DEVOJČICU OD 16 GODINA U IZRAELU: Sve su snimili telefonom, a detalji su STRAVUČNI
Nasilje, ilustracija, Foto: Youtube printscreen

ZLOČIN

NAJMANJE 30 MUŠKARACA SILOVALO DEVOJČICU OD 16 GODINA U IZRAELU: Sve su snimili telefonom, a detalji su STRAVUČNI

Dvojica muškaraca do sada je uhapšeno u vezi sa silovanjem alkoholisane maloletnice u odmaralištu u Eliatu, a policija je najavila da će biti još hapšenja

Objavljeno:

Najmanje 30 muškaraca navodno je silovalo 16-godišnju devojčicu u hotelu u izraelskom gradu Eliat, a ceo užas je navodno snimljen mobilnim telefonima. Premijer te zemlje Benjamin Netanijahu okarakterisao je ovaj akt kao “zločin protiv čovečnosti”.

Kako javljaju lokalni mediji, dvojica muškaraca do sada je uhapšeno u vezi sa silovanjem alkoholisane maloletnice u odmaralištu u Eliatu, a policija je najavila da će biti još hapšenja.

- Ovo je šokantno, ne postoji druga reč za to. Ovo nije samo zločin prema devojčici, ovo je zločin protiv čovečnosti i zaslužuje svaku osudu - napisao je premijer Netanijahu na Tviteru i zatražio da odgovorni budu “privedeni pravdi”.

“Newyork post” prenosi da je maloletnica otišla na piće sa prijateljima u Elijatu prošle nedelje, a onda je otišla do hotela gde je koristila toalet. Ona je navodno tada odvedena u hotelsku sobu i iznova i iznova silovana, a neki od muškaraca snimali su ceo čin mobilnim telefonima. Policija je rekla da je jedan od prijatelja maloletnice tražio pomoć, ali je to bilo uzalud.

Jedan od osumnjičenih rekao je policiji da je 30 muškaraca imalo odnos sa devojkom, ali je on tvrdio da je seks bio saglasan. Policija je uhapsila osumnjičenog pošto je pronašla snimak navodnog napada i poruke u telefonu silovane devojke.

On je, međutim, tvrdio da je neko drugi koristio njegov telefon.

Žrtva je prijavila zločin prošlog petka, a ceo slučaj privukao je veliku pažnju domaće javnosti. Ministar odbrane Beni Ganc osudio je ponašanje osumnjičenih.

- Istraga policije je još u toku, ali je važno da poručim ovu poruku odgovornima za ovaj incident ili koji su bili svedoci: Jedina stvar koju ste dokazali jeste zlo u vašoj duši. Žrtvi želim da poručim da je moje srce uz nju i da nije sama - objavio je Ganc na Tviteru.

Mediji u Izraelu nisu obelodanili identitet dvojice osumnjičenih, a oba muškarca su u svojim kasnim 20-im godinama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.