BAHATI SIN TAJKUNA JE VREĐAO CRNCE U METROU: A onda su mu prišla tri DŽINOVSKA CRNCA... (VIDEO)
Foto: printscreen

STRAŠNO

BAHATI SIN TAJKUNA JE VREĐAO CRNCE U METROU: A onda su mu prišla tri DŽINOVSKA CRNCA... (VIDEO)

Niko ne želi dačuje to smeće koje govoriš! Odvratno!', uzvratili su mu neki od putnika

Objavljeno:

Majka nasilnika rekla je da se njen sin sam predao policiji te da neće podneti tužbu protiv muškarca koji ga je udario.

Na internetu se pojavio snimak iz londonskog metroa na kom se vidi kako jedan muškarac tokom vožnje viče i vređa trojicu crnaca koji su se vozili u istom vozu.

'Crni ste! O moj Bože! Vi ste moji kućni ljubimci!', vikao im je.

'Niko ne želi dačuje to smeće koje govoriš! Odvratno!', uzvratili su mu neki od putnika.

On je nastavio svoje rasističke primedbe.

'Manje su vredni od nas!', vikao je.

Nakon što je voz stao na sledećoj stanici muškarac je gestikulirao trojici crnaca koji su se vozili njime. Oni su ustali sa svojih sedišta, krenuli prema izlazu, a jedan od njih ga je udario u lice. Muškarac je zatim pao na leđa i ostao na podu u vozu bez svesti.

Nakon što se tasnimak pojavio na internetu, ispostavilo se da se radi o sinu bogatih vlasnika građevinskih preduzeća. Bili Stil (31) tokom vožnje u londonskom metrou uzvikivao je rasističke primedbe prema trojici crnaca, a jedan od njih ga je nakon nekog vremena udario u lice, nakon čega se on onesvestio.

Majka ovog nasilnika, Toni Stil, rekla je da se njen sin sam predao policiji i da neće podneti prijavu protiv muškarca koji ga je udario.

'Na tom snimkui koji je postao viralan je Bili. On je sam otišao u policiju. Ne želi da muškarac koji ga je udario bude zbog toga kažnjen', ispričala je njegova majka i dodala da je Bili zbog svog ponašanja potražio i stručnu pomoć, javlja The Sun.

Bili Stil inače stanuje u Motinghemu, u jugoistočnom delu Londona, gde se stanovi prodaju za 320.000 funti, a komšije su novinarima ispričali da je i ranije upadao u nevolje.

Pre dve godine je izbačen iz jednog paba jer je gnjavio konobaricu. Nekoliko minuta nakon što su ga izbacili, vratio se na isto mesto, pocepao svoju košulju i hteo da se bije sa gostima. Oni su mu slomili nos i ponovno ga izbacili iz lokala.

Njegovi poznanici su se distancirala od njega zbog nasilničkog ponašanja, a ispričali su da je sve bilo u redu do pre nekoliko godina. Do tada nije bio agresivan.

'Mislim da mu treba pomoć oko mentalnog zdravlja. Ne verujem da želi da bude takav i da se ponaša tako destruktivno. Ja nisam s njim razgovarao od početka godine zbog takvog ponašanja', ispričao je za The Sun jedan njegov poznanik.

Neki od komšijasu ipak su rekli da on često pije i da nije baš popularan među stanarima.

(Espreso.co.rs/ Jutarnjilist.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.