NAVALJNI PIO CRNI ČAJ U LUCI PA MU JE POZLILO: Vikao od bolova, a vlasnik kafića je otkrio novi DETALJ!
Aleksej Navaljni, Foto: AP

ISTRAGA U TOKU

NAVALJNI PIO CRNI ČAJ U LUCI PA MU JE POZLILO: Vikao od bolova, a vlasnik kafića je otkrio novi DETALJ!

Fotografiju Alekseja Navaljnog snimio je jedan od putnika koji je kasnije snimio i video iz aviona u kojem se čuje kako Navaljni viče od bolova

Objavljeno:

Glavni politički oponent Vladimira Putina snimljen je pre ukrcavanja na avion za Moskvu kako pije čaj koji je, navodno, bio otrovan i nakon čega mu je pozlilo nedugo nakon poletanja, piše britanski Mirror.

Fotografiju Alekseja Navaljnog snimio je jedan od putnika koji je kasnije snimio i video iz aviona u kojem se čuje kako Navaljni viče od bolova.

Navaljni (44) je popio čaj u kafiću Vienna na aerodromu Tomsk u Rusiji, a vlasnik kafića kaže da ne mogu da pronađu konobara koji ga je uslužio.

Vođa ruske opozicije u teškom je stanju i nalazi se u komi u bolnici te je priključen na respirator, a avion u kojem mu je pozlio prisilno je sleteo u gradu Omsku.

Kafić u kojem je Navaljni pio čaj, sada je zatvoren i istraga je u toku. Na nadzornim kamera pokušavaju da saznaju šta se tačno dogodilo.

Savetnica za medije Alekseja Navaljnog, Kira Jarmuš kaže: 'Aleksej je još na respiratoru. U komi je i u vrlo teškom stanju. Još nismo dobili rezultate testova kako bi videli šta se tačno dogodilo".

Nešto ranije, Jarmuš je kazala da sumnja kako je neko stavio otrov u njegov čaj. Inače, ovaj incident dogodio se samo dan pre regionalnih izbora za koje su se Navaljni i njegovi kolege pripremali. Preliminarna dijagnoza je trovanje.

Jarmuš je iz ambulantnih kola napisala na Twitteru: 'Sumnjamo da je Alekseju nešto stavljeno u čaj. To je jedino što je popio ovoga jutra. Lekari kažu da se otrov jako brzo apsorbovao zato što je čaj bio vruć. Aleksej je sada bez svesti.'

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.