ČUVENI AMERIČKI GLUMAC DOŽIVEO TEŠKU NESREĆU! Pogledajte šta mu se dogodilo
Foto: EPA/Warren Toda, Printscreen, Profimedia

Opasno

ČUVENI AMERIČKI GLUMAC DOŽIVEO TEŠKU NESREĆU! Pogledajte šta mu se dogodilo

"Proveo sam sedam sati u bolnici", rekao je on. " Imam četri slomljena rebra, ključna kost mi je slomljena na tri različita mesta i treba mi operacija", dodaje glumac

Objavljeno:

Daks Šepard (45), poznati američki glumac, saopštio je da mu je potrebna operacija nakon višestrukih povreda, koje je doživeo nakon teške nesreće na motociklističkoj stazi.

" Zaobilazio sam šest vozača na trkačkoj stazi u Sonomi i imao sam probleme sa kočenjem," rekao je glumac, pa dodaje: " Ja sam odgovoran za nesreću, jer samo pomislio da mogu da se provučem, ali kad je jedan vozač skrenuo u moju traku je već bilo kasno da reagujem."

" Pad je bio veoma brutalan", saopštio je Šepard.

Radnici na stazi mu nisu dali mira i odmah krenuli da kritikuju glumca.

" Sobzirom da mi je bio prvi put na trkačkoj stazi, osećao sam se veoma loše posle pada",dodaje Šepard.

"Proveo sam sedam sati u bolnici", rekao je on. " Imam četri slomljena rebra, imam prelome ključne kosti na tri različita mesta i treba mi operacija", dodaje glumac.

Njegova supruga Kristen Bell, tvrdi da ovo nije prva povreda na motorizovanom vozilu, koju je njen suprug doživeo. Samo nekoliko meseci pre ove nesreće, glumac je povredio svoju ruku na off-roading-u.

I ako ga grize savest zbog ugrožavanja svog i tuđih života, poznati voditelji Top Gear-a ne namerava da prestane sa moto-trkama.

Espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.