OVO JE ČUVENA MUZIČARKA ČIJI SIN JE PRONAĐEN RASKOMADAN: Strašni detalji velike tragedije
Istražuje se smrt Vivijane Parizi i njenog sina, Foto: Facebook

smrt muzičarke

OVO JE ČUVENA MUZIČARKA ČIJI SIN JE PRONAĐEN RASKOMADAN: Strašni detalji velike tragedije

Parizi je nedavno doživela nervni slom, a njeno se stanje pogoršalo nakon što se sve zatvorilo zbog koronavirusa.

Objavljeno:

Vivijana Parizi povela je svog sina Žoela Mondela u šoping kako bi mu kupila patike. Vozili su se u njenoj Opel Korsi kada su imali manju saobraćajnu nesreću sa kombijem koji je prevozio radnike. Do nesreće je došlo u tunelu na severnoj obali Sicilije, a nakon što je izašla iz tunela, Parizi je zaustavila automobil zbog probušene gume. Nadzorna kamera snimila je majku, inače poznatog DJ-a, i njenog sina u automobilu, a vlasti sada traže da im se javi porodica koja im je stala pomoći kako bi rešili misteriju smrti majke i sina.

Posmrtni ostaci četvorogodišnjeg dečaka pronađeni su 16 dana nakon što je nestao sa majkom, a telo majke pronađeno je ranije. Ostaci dečaka pronađeni su oko 200 metara od mesta gde su imali saobraćajnu nesreću, a telo majke je pronađeno oko 400 metara od mesta pronalaska mrtvog dečaka.

Tužilac Anđelo Cavaljo kaže kako istražitelji rade na tri hipoteze vezane za dečakovu smrt - ubistvo i samoubistvo, napad divljih životinja ili seksualni napad. U slučaju majke radi se o nesreći, samoubistvu ili ubistvu, piše BBC.

Policiji je dojavljeno kako je Parizi viđena da se penje preko zaštitne ograde, a jedan ju je svedok opisao kao 'izuzetno uznemirenu'. Porodica koja im je stala pomoći, navodno je rekla da je žena u naručju nosila Žoela i da je on bio povređen.

Parizi je nedavno doživela nervni slom, a njeno se stanje pogoršalo nakon što se sve zatvorilo zbog koronavirusa. Međutim, njen suprug i kolega DJ, Danijele Mondelo, insistira da je na jutro nestanka ona bila smirena i dobre volje.

- Vivijana ga nije ubila, previše ga je volela - rekao je Mondelo i odbacio teoriju o napadu divlje životinje.

Telo Vivijane Parizi pronađeno je pet dana nakon nesreće u blizini grada Karonija. Imala je slomljenu ruku i životinjske ugrize. Izveštaji pokazuju da su telo dečaka raskomadale životinje i sprovodi se DNK test kako bi se potvrdio njegov identitet, javlja BBC.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji List)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.