TUGA DO NEBA, NEMA UTEHE ZA OVO: Pronađeno raskomadano telo dečaka koji je pre 16 dana nestao sa majkom (VIDEO)
Šesnaest dana nakon početka potrage na Siciliju su pronađeni posmrtni ostatci majke i sina, Foto: Facebook printscreen/Danielle Mondello

UŽAS

TUGA DO NEBA, NEMA UTEHE ZA OVO: Pronađeno raskomadano telo dečaka koji je pre 16 dana nestao sa majkom (VIDEO)

Vivijen i Gioel nestali su 4. avgusta. Kobnog dana Vivijen je mališana povela u kupovinu i više se nikada nije vratila

Objavljeno: 11:08h

Šesnaest dana od početka pretrage, na Siciliji je pronađeni su posmrtni ostaci četverogodišnjeg dečaka Gioelea Mondela koji je, zajedno s majkom, nestao u blizini tunela Pizza Turda, na putu za Palermo.

Telo dečaka, koje je pronađeno deset dana nakon tela njegove majke Vivijen, bilo je raskomadano.

Vivijen i Gioel nestali su 4. avgusta. Kobnog dana Vivijen je mališana povela u kupovinu i više se nikada nije vratila.

Otac je isto veče prijavio nestanak supruge i sina, a Vivijen su posle nekoliko dana pronašli kako mrtva leži u šumi kraj stuba dalekovoda. Njeno telo bilo je unakaženo do granice neprepoznatljivosti.

Telo četverogodišnjaka je, javlja BBC, pronađeno oko 200 metara od glavne puta koja vodi od Mesine do Palerma, dok je telo majke pronađeno na lokaciji 400 metara od sina.

Iz tužilaštva su medijima rekli da okolnosti smrti majke i sina još nisu jasne. Što se majke tiče, uzrok smrti bi mogla biti nesreća, samoubistvo ili ubistvo.

Aiutatemi per favore condividete ????????????????????????????????????

Posted by DANIELE MONDELLO on Понедељак, 03. август 2020.

Teze koje su postavljene oko smrti dečaka su da bi se moglo raditi o ubistvu i samoubistvu u režiji majke, napadu divljih životinja ili seksualnom napadu.

Vivijen je na dan prijavljenog nestanka sina vozila u svom automobilu Opel Corsa. Naumili su da dečaku kupe cipele, tako bar tvrdi otac. Imali manji su sudar s kombijem koji je prevozio radnike na gradilište obližnjeg tunela.

Na "opelu" je pukla guma, pa je Vivijen zaustavila automobil čim su prošli tunel. Nadzorne kamere su pokazale da su majka i dete nakon nesreće bili živi i da su zaustavili jednu porodicu koja im je pomogla oko probušene gume.

Šta se dalje događalo, zasad je nejasno, a policija sada pokušava da stupi u kontakt s porodicom koja se zaustavila i pomogla Vivijen kako bi saznali sve detalje. Istražuju se i drugi svedoci koji su nesreću prijavili na broj žurnih službi.

Na snimcima nadzornih kamera vidi se kako Vivijen preskače ogradu pored puta i sa sinom u naručju odlazi u nepoznato. Dečak je, prema izjavama očevidaca, delovao nepovređen dok se činilo da je majka veoma uznemirena.

BBC piše kako je Vivijen, inače pevačica iz Torina, nedavno doživela nervni slom, a stanje joj se pogoršavalo zbog strogih mera koje su uvedene kako bi se sprečilo širenje koronavirusa u Italiji.

Njen suprug, Danijel Mondelo, je novinarima uporno tvrdio kako je kobnog jutra iz kuće izašla potpuno mirna. Pokrenuo je i opsežnu potragu za sinom, zamolivši volontere da se pridruže.

- Ona sigurno nije ubila Gioelea, previše ga je volela - rekao je Danijel, zagovarajući tezu da su njegovu porodicu napale divlje životinje.

Telo Vivijen pronađeno je pet dana nakon nesreće i bilo je prepuno povreda koje su mogle da nastanu od pada s stuba dalekovoda ispod kojeg je i pronađena, a na telu su pronađeni i životinjski ugrizi.

Pokrenuta je opsežna potraga za dečakom koja je rezultirala pronalaskom njegov raskomadanog tela, a sumnja se da je i dečak najverovatnije pretrpeo ugrize životinja. Ono što nije otkriveno jeste da li je dečak preminuo usled napada ili su životinje telo raskomadale nakon njegove smrti.

Iako se veruje kako je 99 odsto reč o nestalom dečaku, uzorci tkiva poslati su na DNK analizu kako bi se pouzdano utvrdio identitet.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.