TRAMP JE PREDSEDNIK HAOSA I PODELA: Žestoka kritika Mišel Obame, Donald joj nije ostao dužan! (VIDEO)
Mišel Obama i Donald Tramp, Foto: Ilustracija, JIM LO SCALZO / POOL, DEMOCRATIC NATIONAL CONVENTION H

prepucavanje

TRAMP JE PREDSEDNIK HAOSA I PODELA: Žestoka kritika Mišel Obame, Donald joj nije ostao dužan! (VIDEO)

Oštra kritika koja nije ostala bez odgovora

Objavljeno:

Trka za predsednika SAD ulazi u fazu kada će Donald Tramp i Džo Bajden i zvanično da preuzmu nominaciju svojih stranaka za predstojeće izbore u novembru.

Na prvom danu virtuelne konvencije Demokratske stranke u Milvokiju, učesnicima se obratila Mišel Obama, supruga bivšeg predsednika Baraka Obame.

Ona je stava da Tramp nije predsednik za tu državu.

"Zato što kad god se okrenemo prema ovoj Beloj kući da pronađemo neku vrstu vođstva, utehe ili bilo kakav nalik stabilnosti, ono što umesto toga dobijamo su haos, podele i potpuni nedostatak empatije", rekla je Mišel.

To je bila baš oštra kritika koja nije ostala bez odgovora.

Naime, tim povodom oglasio se i Donald Tramp na svom tviter profilu.

"Neka neko, molim vas, objasni Mišel Obami, da Donald Tramp ne bi bio ovde, u divnoj Beloj kući, da njen suprug Barak Obama nije završio čitav posao. Bajden je samo malo zakasnio, dobar razlog za kasnu i veoma nerealističnu podršku", odgovorio je Tramp.

On je dodao:

"Moja administracija i ja stvorili smo najjaču ekonomiju u istoriji, bilo koje zemlje, preuredili je, spasili milione života, a sada gradimo još bolju ekonomiju nego ikada pre. Tržište rada cveta, berze su na rekordno visokom nivou, ostalo će slediti. Sedite i gledajte!" - zaključio je Tramp

Predsednički izbori u SAD zakazani su za novembar gde će se Donald Tramp i Džo Bajden suočiti u borbi za mesto u Beloj kući.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.