BLIZNAKINJE ZATRUDNELE U ISTO VREME! Neverovatna slučajnost sve zaprepastila
Foto: Profimedia

au

BLIZNAKINJE ZATRUDNELE U ISTO VREME! Neverovatna slučajnost sve zaprepastila

Budući da identični blizanci imaju isti DNK, deca od dva para identičnih blizanaca pravno će biti rođaci, a genetski braća i sestre, piše The Sun

Objavljeno:

Jednojajčane bliznakinje Brittany i Briana Deane (33) čekaju decu sa svojim supruzima, Joshom i Jeremyjem Salyersom, ali njihova deca neće biti samo u krvnom srodstvu, ona će genetski biti braća i sestre, prenosi The Sun.

Brittany i Briana jednojajčane su bliznakinje, baš kao i Josh i Jeremy, zbog čega je ova neverojatna stvar moguća. Svo četvero upoznali su se na festivalu pre tri godine, a oba brata zaprosila su svoje devojke nakon samo šest meseci ''neverojatne romantike'', kako sami kažu. Imali su zajedničko venčanje, žive u istoj kući, a sada zajedno i čekaju decu.

Svoju vest podelili su na društvenim mrežama. – Pogodite što? Oba para čekaju decu. Oduševljeni smo i zahvalni što smo zatrudnele istovremeno i delimo ovu vest sa svima vama! Naša deca ne samo da će biti rođaci, već genetski braća i sestre. Jedva čekamo da ih upoznamo i da se upoznaju – napisali su na svojem zajedničkom profilu na Instagramu. Bliznakinje su priznale pratiocima na Instagramu kako su planirale da budu trudne istovremeno i to im se sada i ostvarilo.

Budući da identični blizanci imaju isti DNK, deca od dva para identičnih blizanaca pravno će biti rođaci, a genetski braća i sestre, piše The Sun.

(Espreso.co.rs/Večerni.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.